Лайм

Netflix покаже фільм Олега Сенцова "Носоріг" - коли дивитись кримінальну драму

Прем'єра в Україні відбудеться на 24 лютого 2022 року

Стрімінгова платформа Netflix придбала права на онлайн показ фільму "Носоріг" (Rhino) режисера Олега Сенцова. Прем'єру заплановано на весну 2022 року.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав сам Сенцов: "Netflix придбав права на онлайн показ Rhino/Носоріг", - йдеться у його публікації.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Фільм українського виробництва стане одним із небагатьох, які опинилися в колекції стрімінгової платформи. Стрічку Сенцова також купили для показу і в інших країнах світу: у Великобританії, Франції, Італії. Телевізійна прем'єра "Носорога" має відбутися на німецько-французькому телеканалі ZDF/ARTE.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

"Носоріг" був представлений світові 9 вересня 2021 року: його показали у конкурсній програмі Orizzonti в рамках 78-го Венеціанського кінофестивалю. Також фільм отримав головний приз Стокгольмського кінофестивалю – “Бронзового коня”, яким нагороджують найкращу стрічку. Виконавця головної ролі Сергія Філімонова назвали найкращим актором. Прем'єру фільму в Україні заплановано на 24 лютого 2022 року. Відомо, що зйомки проходили у Кривому Розі, Львові та Києві. Вони тривали до грудня 2020 року.

Сюжет кримінальної драми розповість глядачам історію бандита на прізвисько Носоріг. Він знайомиться з кримінальним світом, який приводить його зовсім не туди, куди він очікував. Замість успіху та визнання приходять випробування, але головний герой зустрічає незнайомця – ця зустріч стане для нього шансом, щоб все змінити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності