Лайм

Принцеса Євгенія показала підрослого сина на честь його першого дня народження

Малюкові Августу виповнився один рік

9 лютого принцеса Євгенія та Джек Бруксбенк відсвяткували перший день народження сина. З цієї нагоди онука Єлизавети II поділилася з шанувальниками королівської сім'ї милими сімейними знімками.

Молода мама опублікувала в Instagram дві фотографії із сімейного архіву та зворушливо привітала однорічного Августа, якого вони ласкаво називають Огі. На першому фото сім'я зображена на вершині засніженої гори, а на другому іменинник позує один.

Фото: instagram.com/princesseugenie

"Вітаємо нашого маленького героя Огі з першим днем народження. Ти така особлива людина, що висвітлюєш усе своєю усмішкою та настроєм. Ми дуже тобою пишаємося. Ми тебе любимо", - написала принцеса Євгенія.

Підписники у коментарях приєдналися до привітань та побажали малюкові щасливого дня народження.

Фото: instagram.com/princesseugenie

Правнук британської королеви народився рано-вранці 9 лютого 2021 року в лікарні Портленда, де на світ у 1990 році з'явилася сама Євгенія. Чоловік принцеси був присутній під час пологів. Євгенія і Джек назвали свого первістка на честь прадіда: повне ім'я їхнього сина - Август Філіп Хоук.

  • На честь ювілею правління Єлизавети II палац показав її новий портрет зі знаменитою червоною коробкою. 6 лютого виповнилося 70 років від дня сходження дочки короля Георга VI на престол.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували