Лайм

Тіна Кароль не стримала сліз під час виступу Barleben у Нацвідборі "Євробачення-2022"

Пісня Олександра Барлебена зворушила співачку

Капітан СБУ, учасник бойових дій Олександр Барлебен (Barleben) третім виступив у фіналі Нацвідбору на "Євробачення-2022" з піснею "Hear My Words". Співак вразив голосом, композицією та особистою історією.

Фото: https://www.instagram.com/suspilne.eurovision/

"У мене військова освіта. У минулому я капітан СБУ. У моєму житті була війна, так. Чи бачив я кров? Бачив багатьох загиблих? Бачив. Але це 100% не те, про що я хотів би говорити. Я хочу говорити меседжі, як із цим жити далі. Війна дуже змінює твоє бачення світу. Ти бачиш світ таким, яким він є. Ти бачиш людей, які вони є. Ти хочеш робити речі, тому що не знаєш, який момент буде останнім. Це розбиває твоє серце на шматочки, - розповів він. - Моя місія - нагадати, що якщо ви хочете зцілитися, то кохання - це те, що відроджує у вас інтерес до життя".

У прямому ефірі глядачі Нацвідбору помітили, що під час виступу Олександра в очах Тіни Кароль заблищали сльози.

"Ця єдність душі, музики, голосу та меседжу внутрішнього. Те, що Сашко зробив на сцені, вразило чесністю, спокоєм. Такі прості речі забирають із собою глядача. Такі прості речі так рідко відбуваються з нами. Саша, ви мене вибачте, але я не можу стоячи не поаплодувати вам за вашу гідність, за ваш внесок - навіть у те, що сьогодні є цей конкурс тут, - сказала суддя конкурсу. - Цей виступ забрав моє серце. Букмекери ставлять ставки, слухаючи пісню, не дивлячись на виступи. Хоча у пісні мало конфлікту, але це не стосується виступу і вас як людини".

Барлебен потрапив до Нацвідбору після дискваліфікації LAUD. Виявилося, що його участь у конкурсі – справжній щасливий квиток.

"Це був його щасливий квиток. Він не був у топ-8 Нацвідбору. Восьмий номер - Лауд - випав в останній момент. Потім ми зателефонували номеру 9 із резервного списку. Це був не Сашко, і виявилося, що там теж є порушення", – розповів Ярослав Ладигін про участь співака у конкурсі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм