Лайм

Як підтримати тривожних людей – поради від ДСНС

Розділене з кимось горе зменшується вдвічі

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій (ДСНС) розповіли, як підтримати тих, хто піддається сильній тривозі під час війни. Фахівці рекомендують дотримуватися простих правил: не знецінювати почуття близької людини, бути готовим вислухати її та проводити ще більше часу разом.

Про це ДСНС Дніпропетровської області повідомили у своєму профілі на Facebook. "Ми не можемо бути однаково тривожними, тому що всі люди різні і з різним досвідом. Але точно можемо доброзичливо ставитися до тих, хто відчуває більшу тривогу, ніж ми. Для цього достатньо просто відверто говорити про те, що відчуваєте, проводити час разом і не знецінювати почуття інших", - йдеться у публікації.

Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Фото: ДСНС України

Ключова мета Росії, яка напала на Україну, викликати паніку серед населення. І це те, що зараз нам точно не потрібно. Цього психологічного стану потрібно позбуватися, і як це зробити правильно - "Апострофу" розповів полковник, доктор психологічних наук, експерт Українського центру аналітики та безпеки Олександр Фармагей. Детальніше – читайте тут.

  • Дізнайтеся, як захиститися від дезінформації. Не діліться неперевіреними новинами про перебіг бойових дій.
  • Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки розповів, яких правил необхідно дотримуватись у зоні бойових дій – від цього залежатиме ваша безпека.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування