Лайм

Скільки ще протримається ця змова? Андрій Макаревич зробив нову заяву про вторгнення РФ в Україну

Співак не боїться відкрито висловлювати свою думку

Російський рок-музикант Андрій Макаревич, який засудив РФ і закликав зупинити війну в Україні, зробив нову заяву. Він назвав дії російської влади "змовою, яка замішана на підлості".

Про це виконавець повідомив на своїй сторінці у Facebook. Крім того, Макаревич зізнався, що "здивування та обурення поступаються місцем якійсь відстороненій цікавості".

Фото: facebook.com/makarevichav

"Здивування та обурення поступаються місцем якійсь відстороненій цікавості - як далеко ще може зайти ця безглузда жахлива брехня і скільки ще протримається ця змова, замішана на підлості?" – висловився він.

Раніше музикант також сміливо засудив дії Володимира Путіна: "Щоб так обі*ратися в розрахунках, треба взагалі не бачити реальної картини того, що відбувається. А якщо ти її не бачиш – як ти правиш?" – поцікавився Макаревич.

Фото: facebook.com/makarevichav

6 березня артист висловився про росіян, які не підтримують так звані "ДНР/ЛНР": "Дума запропонувала відловлювати росіян, які не підтримували ДНР/ЛНР і відправляти їх служити прямо туди. Непродуктивно - служитимуть вони погано, а місце відповідальне. Треба відправляти туди наших диванних патріотів - і послужать гідно, і розуму, можливо, наберуться", - заявив співак.

Фото: facebook.com/makarevichav

Фото: facebook.com/makarevichav

  • Війна між українським народом та російсько-нацистськими загарбниками триває вже 14-й день. Ворог продовжує нещадно обстрілювати мирне населення, за що щодня тисячами гинуть окупанти. Важка ситуація зараз у Сумах, Києві, Чернігові. Також під обстрілами залишається Маріуполь.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу