Лайм

Кадирівці увірвалися до будинку: ведуча "Ревізора" розповіла про пережиті жахіття у Гостомелі

Зараз Панкова та її сім'я у безпеці

Ведуча реаліті "Ревізор" на Новому каналі Юлія Панкова разом із сім'єю провела 15 днів у повній окупації під Гостомелем. Сім'ї довелося 14 ночей сидіти у підвалі при температурі +5. Без світла, газу, опалення, ліків та бензину.

Панкова розповіла у своєму блозі в Instagram, що виїхати вони не могли, адже це було дуже небезпечно: "Ми не могли поїхати. У сусідньому селі розстріляли родину. Нашого друга, який роздавав їжу мирним жителям, убили. У друзів померла мама. Її винесли, поклали на лавочку в пакеті і досі не поховали".

Фото: instagram.com/pankova_julja

Ведуча також поділилася, що чистила мітки для авіації на власному газоні, адже над ними постійно літали: "Їхні установки стояли в лісі, де я гуляла із собакою. А якось у наш двір залетів великий шматок від граду".

Фото: instagram.com/pankova_julja

Під час війни дівчина навчилася розрізняти звуки – розриви вакуумних бомб, градів та ураганів, польоти винищувачів, військових літаків та "алігаторів". "9 березня загарбники ввалилися до нас у будинок. Це були 13 підготовлених кадирівців. З рудими бородами, обмундированими до зубів. З ПЗРК/голками за плечима та потертими автоматами. Вони мали георгіївські стрічки на спинах і напис "розвідка". Вони вирвали хвіртку, влетіли в будинок за секунду, рухалися по-спецназовськи, вриваючись у кожну кімнату. Це пекло тривало не більше 30 хвилин, але здавалося вічністю. Вони забрали телефони, мисливську зброю. Погрожували батькові. Це стало останньою краплею, і ми ризикнули виїхати з дому. Далі не можна було в ньому залишатися", - написала Юлія.

Фото: instagram.com/pankova_julja

См'я вирішила негайно евакуюватися, незважаючи на те, що офіційного зеленого коридору до них не було.

"Відеопідтверджень про розстріл мирних жителів було багато, і я розуміла, що цей день може бути останнім. Довелося прийняти це і змиритися. Ми виїхали з білими прапорами, які зробили з простирадл і швабр. Рухалися колоною з чотирьох машин. З дітьми та немовлям, у якого закінчилася суміш, і воно було на межі смерті. Дивом проїхали три ворожі блокпости. Від кількості техніки та військових німіли руки. Я побачила все: обвуглені, змерзлі тіла, розстріляні цивільні машини, розбиту техніку. Щоразу зупинялися на узбіччі, коли назустріч мчали колони ворожої техніки. Доводилось пробиратися під градами й молитися", - згадала дівчина пекло, яке довелося пережити.

Фото: instagram.com/pankova_julja

Зараз ведуча "Ревізора" та її сім'я у безпеці. "Тепер не можу слухати музику. Мене дратують гучні звуки. А в тиші відчуваю немислиму напругу. Постійно чекаю, коли "прилетить". Бувало всяке: страх смерті та голоду, віднімало ноги, не могла відновити подих після чергового бомбардування. Ми лишили все, але вижили!" – розповіла Панкова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На знак визнання державної служби: Чарльз III нагородив Кейт Міддлтон особливим королівським титулом

Кейт Міддлтон отримала нагороду Орден Кавалерів Честі та новий королівський титул представника цього Ордену

Сумую і люблю: Ахтем Сеітаблаєв зворушливо звернувся до покійної мами в день її народження

Український режисер та військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв вшанував пам'ять своєї матері та показав фото з мамою загиблого актора Паші Лі

Ментально не готова до цього: українська співачка розповіла, як ставиться до жіночої мобілізації

Співачка Даша Суворова прокоментувала тему жіночої мобілізації - артистка заявила, що поки не готова вступити до лав ЗСУ