Лайм

На армію все віддав: Микита Добринін розповів про волонтерство та про те, чому вивіз сім'ю із Києва

Ведучий пояснив свою позицію

Поки одні знаменитості потрапляють на "дошку ганьби" через мовчання чи підтримку війни в Україні, інші всіма силами допомагають країні. Нікіта Добринін став одним із тих, хто вирішив захищати Київ у складі територіальної оборони. Він неодноразово публікував фото та відео у формі та зі зброєю, тому користувачі мережі здивувалися, коли ведучий із сім'єю опинився на заході України.

Фото: https://www.instagram.com/nikitadobrynin/

В Instagram-історіях герой шоу "Холостяк" відповів людям, які засудили його рішення вивезти дружину Дашу Квіткову та сина Лева зі столиці.

"Дуже радий, що вдалося вивезти своїх на Захід. Тут зараз спокійно та безпечно. І зараз, як ніколи, думаєш про дітей та жінок. Мої у безпеці та вдома. Я ж намагаюся бути максимально корисним і ТрО, і підтримуючи всіма можливими коштами ЗСУ, написав Добринін. - Знаю, всім вам бридко і страшно зараз читати коментарі українців, які гризуть інших. Такі "злі бобри" - теж диверсанти, довго готувалися, щоб розводити ворожнечу в мережі. Вони маскуються під звичайних людей, використовують українську, але мінімум користі у війні, максимум злості та ворожнечі створюють серед українців".

Фото: https://www.instagram.com/nikitadobrynin/

"А з тероборони можна просто так взяти, зібратися та поїхати, куди тобі хочеться? Чи така опція лише для оборонців мільйонерів?" - запитав користувач Instagram. "Можна. Можете приєднатися, будете знати. І зараз не мільйонери, тому що на армію все віддав, 200 000 за тиждень", - відповів Добринін. Шоумен уточнив, що продовжує й надалі займатися волонтерством (доставляє бронежилети армії) і, як і раніше, допомагає ТрО.

Фото: https://www.instagram.com/nikitadobrynin/

"Як завжди, дивані війська у дії. Ми тут з армією вирішу боремося, а вони своїм підніжки хочуть робити", - додав він.

Новини партнерів

Читайте також

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео

Рожевий ліс, "скелети" та динамічні танці: яким був виступ Сан-Марино на "Євробаченні-2024"

Представниця Сан-Марино на Євробаченні 2024 Megara вразила епатажним образом та сміливим номером - відео виступу

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня