Лайм

Символ війни: Louis Vuitton лають за нову колекцію прикрас з літерою Z

Модний Дім звинуватили у підтримці російської агресії

Французький бренд Louis Vuitton випустив нову колекцію прикрас, яка обурила людей у всьому світі. Справа в тому, що на ювелірних виробах помітна буква Z – символ, який використовують російські окупанти для ідентифікації своєї військової техніки.

Фотографії браслетів, каблучок та сережок з'явилися на офіційній сторінці модного Дому в Instagram. Користувачів обурив дизайн прикрас, вони вважають недоречним використання цього символу після того, як Росія здійснила повномасштабне вторгнення в Україну.

Фото: instagram.com/louisvuitton

"Це буквально символ війни", "Друзі, ви у своєму розумі?", "Ви жартуєте? Z?", "Ви серйозно, Louis Vuitton? Дійсно "z" і "v". Ви підтримуєте війну?", "Це символ російської агресії в моїй Україні! Ви серйозно Louis Vuitton?!", "Ганьба! Літера Z - це нова свастика в Росії! Зупиніть війну в Україні!", - пишуть коментатори з усього світу.

Фото: Скріншот

Фото: Скріншот

Обличчям рекламної кампанії стала шведська акторка та посол Дому Алісія Вікандер, а також китайська акторка Цзінь Чень. Сам бренд описує свою нову колекцію так:

"Louis Vuitton представляє LV Volt - колекцію вишуканих та графічних ювелірних прикрас, в якій знакові ініціали LV поєднуються у безлічі комбінацій та стають метафорою руху та символом енергії", - сказано на сайті бренду.

Фото: instagram.com/louisvuitton

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil