Лайм

Купив футболку Усика з патріотичною символікою: зірка "Гаррі Поттера" підтримав українців

Кошти, одержані від продажу лімітованої колекції, підуть на допомогу Україні

Британський актор Олівер Фелпс підтримав українців, які вже цілий місяць героїчно борються з російськими агресорами. Він виклав у мережу фото, на якому позував у футболці з українською символікою.

Відповідний кадр зірка "Гаррі Поттера" опублікував у своєму блозі у Instagram. Фелпс купив футболку українського спортсмена Олександра Усика. На ній зображені синьо-жовті боксерські рукавички та герб України. Відомо, що кошти, одержані від продажу лімітованої колекції, спортсмен пожертвує українцям, які постраждали від злочинних дій російських загарбників.

Фото: instagram.com/oliver_phelps

"Я приєднуюсь до Усика, щоб підтримати українські зусилля щодо надання допомоги цією обмеженою лінією одягу. Всі кошти будуть передані на допомогу українцям", - йдеться у публікації Фелпса. Актор також прикріпив посилання, за яким можна придбати речі з колекції та допомогти українському народу.

На сайті Represent.com зазначено, що вартість футболки становить 33 долари. Також є зручні світшоти з аналогічною символікою, ціна яких 40-60 доларів – в залежності від обраної моделі.

Фото: Getty

Олівер Фелпс – британський актор. Він зіграв роль Джорджа Візлі у серіалі фільмів про "Гаррі Поттера". Має брата-близнюка Джеймса Фелпса. У 2015 році одружився з Кеті Хампейдж, з якою зустрічався з 2008 року. Пара одружилася 4 липня під час приватної церемонії у церкві St Mary's Priory. Наприкінці 2016 року в Олівера та Кеті народилася донька.

  • Тим часом Бон Джові показав, як українці в Одесі будують укріплення під його пісню. Музикант підтримав сміливих людей.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків