Лайм

Це руйнує нашу сім'ю: Регіна Тодоренко пояснила, чому не говорить про "політичну ситуацію"

Одеситка назвала причину

Поки одні українські знаменитості на весь заявляють про те, що в Україні вже другий місяць триває повномасштабна війна, яку розв'язала країна-агресор Росія, інші в цей час відмовчуються. Українська співачка та телеведуча Регіна Тодоренко, яка вже багато років живе та працює в РФ, промовчала про війну в нашій країні.

Раніше знаменитість у своєму блозі в Instagram лише натякала на дружбу двох країн, але у відповідь одразу отримала хейт від фанатів. Тепер вона вирішила нарешті внести ясність у ситуацію, що склалася, і пояснити, в чому справжня причина її мовчання.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Регіна заявила, що у її сім'ї накладено вето на політичні теми. Зі своїм чоловіком Владом Топаловим (російський співак) вона не говорить про це. "Чи варто взагалі говорити в сім'ї свою політичну позицію, обговорювати її? Бо в нас із Владом зараз... ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних становищах абсолютно. І позиції в нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і надалі, та кохати одне одного як в обітниці - в радості, в хворобі і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому", - сказала вона у програмі "П'ятниця з Регіною".

Фото: instagram.com/reginatodorenko

"Я при надії, в мене такий благосний стан, коли хочеться лише ходити та радіти. Ну ще плюс гормональна складова. Мені кортить світитися. І я відчуваю, що хочеться дарувати любов, радість, транслювати її. Але коли я розумію, які події, припустимо, відбуваються в Одесі, я починаю тривожитися. Мої батьки там. Мені дуже складно. Хоча вони в мене запеклі дикі оптимісти, вони мене веселять, вони намагаються бути в адекватному стані для мене, бо розуміють, що мене треба берегти", - також додала телеведуча, яка незабаром стане мамою вдруге.

  • Раніше Даша Астаф'єва жорстко висловилася про Тодоренко та українців у Росії. Артистка не стримала емоцій.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування