Лайм

Солістка Go_A заспівала антивоєнну пісню Джона Леннона перед матчем Ювентус – Інтер: відео

"Imagine" у виконанні українки зазвучала на весь світ

Солістка українського гурту "Go_A" Катерина Павленко виступила на відкритті центрального матчу 31 туру італійської Серії А Ювентус – Інтер. Учасниця "Євробачення-2021" виконала знамениту пісню Джона Леннона "Imagine".

Фото: Getty Images

"Сьогодні солістка нашого гурту Катерина Павленко разом із італійською співачкою Gaia заспівала для всього світу головний антивоєнний гімн - пісню "Imagine" Джона Леннона, - йдеться в Instagram колективу. - Виконання цієї пісні перед багатомільйонною аудиторією мало за мету вкотре привернути увагу всього світу до війни в Україні та закликати всіх об'єднатися для досягнення миру. Наша сила - в єдності! Дякуємо всім за неймовірну підтримку! Разом переможемо".

Катерина Павленко та Gaia були одягнені у білі костюми та співали, взявшись за руки. Мікрофони обох були прикрашені блакитними та жовтими стрічками у кольорах українського прапора.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Go_A (@go_a_band)

Джон Леннон написав пісню "Imagine" у 1971 році, і вона стала титульною на його однойменному альбомі. Це найпопулярніший і найзнаменитіший сингл у сольній кар'єрі учасника гурту The Beatles. Текст пісні спонукає слухачів уявити утопічний світ без раю та пекла, без релігії, без кордонів та країн.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil