Лайм

Відлетіла твоя душа: Ольга Сумська зворушливо вшанувала пам'ять покійної матері

Ганну Сумську поховали 1 березня на Байковому цвинтарі

Українська акторка Ольга Сумська вшанувала пам'ять покійної матері, якої не стало 27 лютого. На 40-день після її смерті знаменитість опублікувала спільне фото з Ганною Сумською та написала найтепліші слова.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці акторки в Instagram. "Моя кровинка! Рідненька мамочко! Мій Ангел! Моя душа! Сьогодні 40 днів, як відлетіла твоя душа до Господа нашого! Чекаю уві сні, аби хоч словечко почути від тебе чи побачити… Молюсь за упокій раби Божої Ганни! Анюта…Галча… Завжди в нашому серці, сонечко наше! Я обожнюю тебе!" - йдеться у підписі до знімку.

Фото: instagram.com/olgasumska

Нагадаємо, Ганна Іванівна народилася 15 жовтня 1933 року в селі Катюжанка (Вишгородський район). Закінчила Київський театральний інститут. За свою кар'єру Сумська-старша зіграла понад 150 ролей. Ганна Сумська – мати двох народних артисток – Наталії та Ольги Сумських.

Працювала у таких театрах: Кримський - 1955-1957 роки, Львівський театр імені Марії Заньковецької - 1957-1967 роки, Запорізький театр імені Щорса - 1967-1980 роки, Полтавський музично-драматичний театр імені Гоголя - 1980-1990 роки, Київський театр "Будьмо" - 1990-1993 роки. З 1993 року працювала в Національному українському драматичному театрі.

Фото: instagram.com/olgasumska

Померла в ніч із 26 на 27 лютого 2022 року у віці 88 років у Києві. Була похована 1 березня на Байковому кладовищі.

  • Раніше Ольга Сумська заступилася за доньку у Москві, яка мовчить про війну в Україні. Антоніна Паперна вирішила не озвучувати свою думку публічно.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації