Лайм

Як Чехія зустрічає українців: Євген Синельников запустив корисний проект для переселенців

Перший випуск розповість про переїзд до Чехії

Творці тревел-шоу "Орел та Решка" запустили новий YouTube-проект для українців, яким довелося залишити країну через російське вторгнення. У ньому Євген Синельников спілкується з тими, хто на власному досвіді дізнався, що таке переїзд в іншу країну в умовах війни в Україні.

Фото: УкрЮтубПроект

Перший випуск проекту розповідає про Чехію: як потрапити до країни, стати волонтером, знайти роботу, влаштувати дитину в дитячий садок, отримати одноразову допомогу та соціальне житло. Також переселенці розповіли Синельникову, скільки коштує оренда квартири та побут у Чехії.

"Зараз я в Україні, а понад 3 млн українців, в основному українок з дітьми, вимушено подорожують Європою та світом у пошуках безпеки та спокою, - розповів Євген Синельников. - Ми вирішили їм допомогти і розповісти, як країни та міста зустрічають тих, хто до них їде! Їде із України".

"Весь біль і горе людей, які виїхали за кордон, не можна передати жодним відео, ні словами. Ми маємо бути як ніколи разом і допомагати одне одному, а обов'язково тим, хто залишився в Україні та її захищає!" – кажуть творці проекту.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми