Лайм

Руїни будинку: ведуча Анна Панова показала, що російські окупанти залишили від її дачі під Києвом

Журналістка також поділилася фото "до"

Українська телеведуча Анна Панова показала свою дачу під Києвом, від якої російські загарбники нічого не залишили. Окупанти жили там протягом місяця, зробивши із будинка командний пункт і медико-санітарну частину.

На своїй сторінці в Instagram Анна опублікувала моторошні кадри, на яких можна побачити суцільні руїни, у дворі валяються шматки від іграшкової дитячої коляски і залишки гойдалок. Також ведуча поділилася фото, на якому показала, як виглядала її домівка до приходу "руского міра".

Фото: instagram.com/annapanova

"Це наша дача у селі на Київщині. Від оселі, яку з любов’ю майстрував для нашої родини мій чоловік, не лишилося нічого. Після того, як росіяни дозволили нам втекти звідси, тут місяць був їхній командний пункт та медсанчастина", - розповіла Панова.

Фото: instagram.com/annapanova

"Дивлюся на ці кадри і не вірю, що тут влітку гралася у надувному басейні наша Мілка. Не вірю, що тут ми почувалися у безпеці перші три дні війни. Аж поки не прийшли російські танки. Більше немає родинних фото, на яких - ціле життя. Більше немає картин українських художників, які Саша збирав 25 років. Немає і сліз", - продовжила вона.

Фото: instagram.com/annapanova

Фото: instagram.com/annapanova

Фото: instagram.com/annapanova

Панова зазначила, що головне зараз – безпека, а все інше з часом можна відбудувати заново: "Головне, що ми живі. Я, певно, воліла б ніколи туди не повертатися і не бачити цього жаху на власні очі. Але чоловік сказав: "Я вже пустив тут коріння. Як і сад, який я посадив - і він уцілів. Тож ми неодмінно все відбудуємо".

Фото: instagram.com/annapanova

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil