Лайм

ONUKA з оркестром виступила на Київському вокзалі на підтримку переселенців: відео

Шанувальники подякували музикантам за їхню творчість

Українська музикантка, фронтвумен гурту "ONUKA" Наталія Жижченко та Національний академічний оркестр народних інструментів (НАОНІ) виступили у залі Київського вокзалу, щоб таким чином підтримати українців, які змушені покидати рідні домівки через війну. Артисти збираються разом далеко не вперше, адже вони вже не раз грали разом у великих залах по всій Україні.

"Нещодавно мала честь зіграти з НАОНІ в залі очікування Київського центрального залізничного вокзалу. Виступ проводився для підтримки духу людей в ці буремні миті. Напевно, під час гри я змогла відчути все, що не давала собі осмислити з прелютого 24 лютого. Ледь дограла, і це чутно. Але я і в черговий раз зрозуміла, що нас не подолати і дух наш незламний. І це не патетика. Це практика", - поділилася своїми враженнями Жижченко у Instagram.

Шанувальники не залишилися осторонь і прокоментували чуттєвий виступ. У коментарях під відео вони подякували музикантам за їхню творчість у цей непростий для країни час. Користувачі зазначили, що виступ вийшов просто чарівним, таким, від якого мурахи йдуть по шкірі. "Стільки щирих емоцій", "Неймовірно! Мурахи по шкірі", "Браво!", "Це перша мною прослухана музика з початку війни.. Слухаю й сльози течуть.. Дякую, ONUKA , за ці емоції", "Велике вам спасибі!" – написали люди під роликом.

ONUKA Фото: instagram.com/onukaofficial

ONUKA - українська музикантка, мультиінструменталістка, авторка пісень, фронтвумен гурту "ONUKA", колишня учасниця гуртів "Tomato Jaws" та "KOOQLA".

Національний академічний оркестр народних інструментів України (НАОНІ) створено у 1969 році як Оркестр Наро́дних Інструментів Украї́ни. Перший концерт відбувся 12 квітня 1970 року на сцені Національної опери України. Основою концертних програм оркестру є народна інструментальна музика всіх регіонів України. В концертах часто звучать оригінальні ансамблі: сопілкарів, троїстих музик, бандуристів, дримбарів, виконавців на зозульках.

  • 300 литовців заспівали "Ой у лузі червона калина" разом із біженкою з України. У Вільнюсі пройшла акція на підтримку нашої країни.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024