Лайм

Бородатий котомамусь: як Олексій Суровцев вивіз із Ірпеня, Бучі та інших міст понад 200 тварин

Актор закликає своїх підписників не залишати тварин напризволяще

Український актор та учасник "Танців із зірками" Олексій Суровцев у період війни в Україні, яка триває вже два місяці, став рятувальником покинутих тварин. Він вивозить пушистиків у безпечне місце або ходить їх годувати. Деякі люди навіть посилають йому ключі від квартир, але трапляються випадки, коли домівки доводиться відкривати за допомогою ломів.

У блозі Олексій розповів, що вже вдалося врятувати понад 200 тварин з Ірпеня, Бучі та інших "складних" міст. "Хтось із них повернувся до теплих, затишних квартир, до своїх господарів. Хтось знайшов нову родину. Хтось у пошуках, чекає у нашому притулку на Печенізькій 35/43. Деякі налякані і зможуть розслабитися тільки в люблячих руках, у спокійній обстановці, зможуть мурчати і любити вас більше за життя. Дайте їм шанс", - каже він.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

"Іноді було дуже страшно. Від тебе мало що залежить. Здебільшого тварини налякані, кричать. Багато хто обурюється, відчиняєш двері – "Де ти був, що таке? Де їжа? Ану швидко прибрав, шкіряний раб", - розповів Суворовцев ТСН.


Переглянути цей допис до Instagram

Допис, поширень Олексій Суровцев (@surovtsev.alexei)

Актор закликає своїх підписників не залишати тварин напризволяще, адже в його практиці вже були випадки, коли коти та собаки по 3-4 тижні сиділи без води та без їжі. Також були випадки, коли тварини були у тяжкому стані. За словами Олексія, на щастя, їх вдалося відгодувати та відпоїти, і на даний момент з ними все добре.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

У соціальних мережах Суворовцев регулярно публікує фото та відео із врятованими улюбленцями та просить користувачів мережі ділитися цією інформацією, щоб пушистики швидше змогли потрапити в добрі руки.

Фото: instagram.com/surovtsev.alexei

Крім того, актор пояснив, чому вирішив зайнятися порятунком тварин в цей непростий час: "Чому не люди? Я евакуював спочатку людей, але потім зрозумів, що тих, хто допомагає людям тисячі, а тих, хто допомагає тваринам, одиниці. У мене маленька машинка в Ірпені, куди оптимально вилазять тільки коти та маленькі собачки. Ну і люблю я тварин. Самі собі вони допомогти в цій ситуації не можуть. Не навчилися вони самі собі насипати їжу та відчиняти замкнені двері. Віримо у перемогу! Разом ми сила!".

"Я себе назвав бородатий котомамусь. Я бачив картинку в інеті – такий великий брутальний мужик у татухах і підпис – ти можеш бути брутальним здоровим мужиком, але для своєї котейки ти завжди будеш бородатою мамулею", – також поділився артист.

  • Тим часом пес Патрон із ДСНС став зіркою мережі. Подивіться, як він допомагає рятувальникам та саперам.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі