Лайм

Принцу Луї виповнилося 4 роки - Кейт Міддлтон та принц Вільям показали нові фото іменинника

Знімки зроблені на початку цього місяця

23 квітня молодший син принца Вільяма та Кейт Міддлтон святкує день народження – принцу Луї виповнилося 4 роки. З нагоди свята королівська пара показала шанувальникам по всьому світові свіжі портрети іменинника.

Знімки хлопчика монарша сім'я оприлюднила у своєму Instagram. Автором кадрів традиційно стала герцогиня Кембриджська, яка, як відомо, вже давно захоплюється фотографією. Кейт зняла сина на піску з широкою усмішкою.

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

У королівському палаці уточнили, що кадри були зроблені на початку цього місяця у Норфолку – заміській резиденції британських монархів. Також на сторінці королеви Єлизавети II опублікували привітання: "З 4-м днем народження, принц Луї!"

Фото: instagram.com/dukeandduchessofcambridge

Принц Луї – молодший син Кейт Міддлтон та принца Вільяма. Також герцог та герцогиня Кембриджські виховують 8-річного принца Джорджа та 6-річну принцесу Шарлотту.

Фото: instagram.com/theroyalfamily

  • 21 квітня королеві Великобританії Єлизаветі II виповнилося 96 років. На честь дня народження монархіні королівський палац поділився у соціальних мережах її новим фото.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували