Лайм

Воскресне Україна: як зірки привітали українців із Великоднем під час війни

Надія не залишає душі людей

24 квітня 2022 року православні християни відзначають Великдень, але в Україні це світле свято затьмарене війною. Вже два місяці триває повномасштабна війна, розв'язана Росією проти вільного та незалежного українського народу.

Зважаючи на тяжкий час, знамениті українці відійшли від традиційних привітань та побажань. Багато хто з них не зміг говорити про свято після новин про чергові звірства росіян.

"Світло розсіє темряву. Життя подолає смерть. Правда зупинить брехню. Добро переможе. З Великоднем тих, хто святкує! І перемоги добра та світла всім, хто її чекає й наближає", - написала українцям перша леді Олена Зеленська, яка під час війни змушена переховуватися з дітьми у суворо засекреченому місці.

Фото: https://www.instagram.com/olenazelenska_official/

"З Великоднем! У цей день особливо близько відчуваєш, що Добро завжди перемагає зло. Так буде і в нас! Христос Воскрес!" - написав у Instagram Святослав Вакарчук.

Фото: https://www.instagram.com/sviatoslav.vakarchuk/

"З Великоднем, дорогі українці! З вірою в серце та вірою у ЗСУ зустрічаємо цього року це велике світле свято. Такі часи. Миру нам усім і згоди, зберігаємо традиції і єднаймося. Так переможемо", - написав лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який служить у ЗСУ. - "А Світло у темряві світить, і темрява не поглинула його! Христос Воскрес! Воскресне Україна!"

Фото: https://www.instagram.com/antytila_official/

"Я знаю, що багато з вас не пішов сьогодні до церкви заради безпеки. Інші за сотні тисяч кілометрів від дому. І, на жаль, чимало з вас, моїх українців, які безупинно моляться з підземних сховищ під свистом ракет, - звернулася до українців співачка Оля Цибульська. - Христос Воскрес! І Україна обов'язково Воскресне! З нами Бог".

"Христос Воскрес! Сьогодні ми найсильніші, ми єдині. Молитва наша жива і щира, бо за нами правда. За Україну, за перемогу, за життя", - написала вокалістка The Hardkiss Юлія Саніна.

Фото: https://www.instagram.com/the_hardkiss/

"Христос Воскрес! Воістину Воскрес! Миру всім нам у серцях, у сім'ях, в оселях, у душі та в країні! Нехай Добро завжди перемагає зло! Зі святом вас, мої дорогі!" - привітали українців танцюрист Євген Кіт із дружиною Наталією Татаринцевою.

Чимало українців, включаючи зірок, залишилися глибоко шокованими рактеним обстрілом Одеси 23 квітня. Віроломна атака забрала життя 9 мирних людей, включаючи 3-місячну дівчинку.

"У духовний світлий день Великодня, під час сходження Благодатного вогню в Єрусалимі ви вбили людей і тримісячне дитя, - написала Тіна Кароль в Instagram. - Ми обіцяємо вам розплату. Ми бачимо кожного".

"Тільки "видихнула" Одеса, почала приймати переселенців, пекла паски у Святий вечір... як отримала кілька зрадницьких найпотужніших ракетних ударів - втім, типовий почерк варварського терору росії! - пише Маша Єфросиніна. - Тримісячне немовля і ще вісім загинули - поповнення не тільки в океані горя українців, а й у судових матеріалах гаазького суду над найкривавішим диктатором світу!"

Фото: https://www.instagram.com/iuriiglodan/

"Цей світ не може бути таким! У момент, коли вогонь зійшов у Єрусалимі, в Одесі загинула тримісячна дівчинка. Немає слів, як це описати, я пишу і не вірю, що це відбувається, - написала Катя Осадча. - Це невимовний. жах… так не може бути… Ми віримо у кармічний маятник, але чому він досі не працює… Ми віримо у світову справедливість, але вона теж мовчить… Скільки малюків має загинути, щоб диявол нажерся… Це найжахливіша Великодня ніч у нашому житті".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва