Лайм

Мама Ігоря Кондратюка виїхала з окупованої Херсонщини: як там мешкають люди

Жінка переїхала на Київщину

Херсонщина вже другий місяць живе під контролем російських військ. Люди масово евакуюються, хоча з кожним днем це вдається все складніше, а хто лишається, змушений під прицілом автоматів відстоювати свою незалежність. Мама Ігоря Кондратюка виїхала з області та розповіла про життя в окупації.

Кондратюк став героєм нового випуску "Слава+". В інтерв'ю Славі Дьоміну він розповів, що мама поїхала з рідного дому 8 квітня. Наразі жінка живе у зруйнованому рашистами будинку сина під Києвом, а сам він планує повернутися туди на початку травня.

Фото: facebook.com/kondratjukigor

За словами ведучого, він уже їздив додому та бачив усі руйнування. Щойно відкрили Житомирську трасу, вони з сім'єю їздили "трохи навести порадок", а 8-9 травня планують повернутися назавжди.

Фото: facebook.com/kondratjukigor

Кондратюк також розповів, як зараз люди мешкають в окупованій Херсонщині. За словами мами ведучого, - складно.

"По-перше, людям відрубали телебачення, інтернет... Люди не знають, що робити, вони абсолютно не сприймають цю владу. Відсоток тих, хто не сприймає він зашкальний, навіть серед тих, яким все одно під яким прапором жити аби тільки жити, їсти, дивитися телевізор чи сидіти в інтернеті", - розповідає ведучий.

"Я оптиміст і сподіваюся, що 1 травня, день трудящих, Херсон відсвяткує під українським прапором, - додав Кондратюк. - У мене є інсайдерська інформація, що, насправді, вони [окупанти] у Херсоні всього бояться, вони кожні 40 хвилин міняють розташування блокпостів у середині міста. Вони просто всього бояться, бо розуміють, що їх тут ніхто не чекає”.

  • Нагадаємо, 14 березня російські окупанти зруйнували будинок Ігоря Кондратюка під Києвом. Через місяць після обстрілу продюсер показав ворожий снаряд, який впав у дворі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024