Лайм

"Холостяк" Іраклі Макацарія романтично освідчився своїй молодій дівчині

Харизматичний грузин знайшов своє щастя

Герой 6 сезону шоу "Холостяк" Іраклі Макацарія одружується - грузинський бізнесмен зробив пропозицію своїй дівчині. Обраницею 37-річного шоумена стала 20-річна Ліза Чичуа, з якою він перебуває у стосунках більше року.

Покликати кохану заміж Іраклі вирішив романтично: закоханий грузин організував на вершині гори у Тбілісі сюрприз та запросив туди Лізу. Фотографії вечора новоспечені наречені показали у спільному дописі в Instagarm.

Фото: instagram.com/maqatsa/lizachichuaa

В оточенні кульок-сердечок, запалених свічок і в присутності друзів Макацарія став на одне коліно, пустив сльозу чоловічу і вручив каблучку. У такій зворушливій та романтичній обстановці дівчина розплакалася і сказала "так".

Фото: instagram.com/maqatsa/lizachichuaa

У 2016 році Іраклі шукав кохання в Україні, але зустрів її у себе на батьківщині у Грузії через п'ять років. Між закоханими 17 років різниці у віці, яка їх анітрохи не турбує.

Макацарія впевнений, що секрет міцних стосунків складається з кількох речей: кохання, взаємоповага, інтелект, спільні захоплення та, звичайно ж, гумор.

Фото: instagram.com/maqatsa/lizachichuaa

Фото: instagram.com/maqatsa/lizachichuaa

"Я вважаю, що почуття гумору - дуже важливий аспект у стосунках. Це додає нових фарб у стосунки і часто згладжує певні моменти. Коли ми разом із моєю дівчиною, то нам завжди дуже весело. Любимо пожартувати, посміятися", - розповідав бізнесмен.

Фото: instagram.com/maqatsa/lizachichuaa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil