Лайм

Зірка "Сватів" Анна Кошмал розповіла, хто із російських колег підтримав її з початку війни

Акторка відповіла на питання, яке хвилює багатьох

Українська акторка Анна Кошмал, яка зіграла роль Жені Ковальової у популярному серіалі "Свати", зізналася, хто із колег її підтримав після початку війни в Україні. За словами зірки, її підтримали Олександр Феклістов, який зіграв роль Сан Санича Берковича, та Андрій Бірін, який зіграв нареченого Жені, англійця Джека.

"Це, напевно, найактуальніше запитання за всі ці два місяці. Можу вам сказати, що мене дуже підтримав Андрій Бірін – мій наречений "сватовський". Він від першого дня зі своєю дружиною мене дуже підтримали. Звернення Олександра Феклістова ви бачили. Я його публікувала. А решта мовчать", - розповіла Кошмал в Instagram-stories.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Акторка додала, що шанувальники часто її запитують, чи підтримує вона спілкування з російським актором Федором Добронравовим, який зіграв одну із головних ролей у "Сватах". На що Анна дала коротку та змістовну відповідь: "Ні".

Олександр Феклістов раніше записав відозвернення, у якому підтримав українців. Він висловив слова солідарності з нашою країною і наголосив, що росіяни відчувають величезний сором через ситуацію, яка склалася.

Фото: instagram.com/smorkovkina

"Любі мої українські колеги. З ким я працював, хто мене пам'ятає. Хочу вам висловити слова солідарності. Ми тут в Росії відчуваємо, звичайно, неймовірний сором у зв'язку з тим, що сталося. Але це все дрібниці порівняно з тим, що терпить зараз Україна", - сказав Феклістов.

Фото: instagram.com/smorkovkina

Анна Кошмал у період війни залишається в Україні й не планує кудись виїжджати. У своєму блозі акторка розповідає, що боротися із тривогою та хвилюванням їй допомагають медитації та йога. Також знаменитість зазначила, що повністю перейшла на українську мову, оскільки не хоче розмовляти мовою окупантів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступили на репетиції перед "Євробаченням-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели другу репетицію в рамках підготовки до Євробачення-2024 - відео виступу артисток

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024