Лайм

Цуценя Байрактар, яке першим попереджало про атаки ворога, готується до служби в поліції: фото

За кілька місяців пес трохи підріс

Поки пес Патрон із ДСНС допомагає рятувальникам та саперам, цуценя на прізвисько Байрактар передбачає і попереджає наших захисників про атаки ворога. Унікальна тварина з’явилася у Кінологічному центрі поліції Київській області.

Протягом усієї війни пес знаходився в Ірпіні разом із співробітниками поліції. Він сповіщав їх про небезпеку, а коли наступала тиша, ставав ласкавим та грайливим. Про це повідомляється на сторінці у Facebook поліції Київської області.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Зараз, коли Байрактар трохи підріс, він готується приступити до служби, щоб разом із нашими захисниками протистояти російській агресії.

"Байчик підріс і приступив до навчання. Протестувавши щеня, інструктори обрали для нього службово-розшуковий напрям роботи. По завершенню підготовки пес буде задіяний для допомоги в розшуку учасників ДРГ та мародерів. Сьогодні Байрактар вже успішно пройшов кілька невеличких тренувальних слідів і, здається, йому це сподобалося", - розповідають спеціалісти детальніше.

Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Відомо, що цуценя німецької вівчарки народилося у Кінологічному центрі за кілька місяців до початку війни. І ця маленька тварина вже встигла стати для правоохоронців справжнім талісманом. Пес відчуває дуже важливі у ці дні речі – початок наближення ворога. Відчуває – і здіймає ґвалт за кілька хвилин до того, як починають лунати вибухи.

"Грізне цуценя не замовкає, доки не завершиться бій, підтримуючи поліцейських та військових у протистоянні агресору. Так само гучно радіє Байрактар і здобуткам наших захисників", - заявляли раніше працівники поліції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтесь про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська у вишитій сорочці і модних палаццо зустрілася з королевою Данії

Олена Зеленська зустрілася з королевою Данії Мері - перша леді з'явилася на зустрічі в брендовій вишиванці та модних штанах

Злякалась неймовірно: Анастасія Приходько потрапила у ДТП через вибоїни на трасі

Анастасія Приходько потрапила в ДТП дорогою на концерт - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла подробиці аварії

Відомий ветеран розповів, як Кухар і Стоянов за кордоном заробляють на російському балеті

Олександр Терен розповів, як відмовився співпрацювати з Катериною Кухар та Олександром Стояновим через російський балет у репертуарі