Лайм

У кліпі зірок американського репу засвітилася українська паляниця: фото та відео

Україну підтримує весь світ

Репери Future та Drake представили кліп на спільний трек "Wait For U". Ролик знято у стилі середньовіччя: американський музикант грає роль короля, а канадський хіп-хоп-виконавець - лицаря, який звільняє дівчину з лап лиходіїв.

Українські шанувальники помітили у кліпі цікаву деталь – паляницю. Український хліб із зображенням національного герба з'являється у кадрі на таймкодах 00:36 та 00:45.

Також символ України можна побачити на фотографіях бекстейджу, які Дрейк опублікував в Instagram. На фото герої кліпу сидять за столом зі святковими наїдками, у центрі якого – паляниця із намальованим тризубом.

Фото: instagram.com/champagnepapi

Слово "паляниця" почали активно застосовувати від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. Сьогодні "скажи паляниця" – своєрідний пароль нашого спротиву російській агресії. Українці просять вимовити це слово, аби ідентифікувати окупантів.

  • Леді Гага зі сцени висміяла росіян. Під час свого недавнього концерту в США американська зірка епатажу сказала: "Вони були тупими тоді, такими і залишилися".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували