Лайм

Без палива не їдьте: Анна Саліванчук дала пораду людям, які повертаються до Києва із заходу України

Знаменитість виклала пост у соцмережах

Українська акторка театру та кіно Анна Саліванчук повернулася до рідного Києва, де не була більше двох місяців. Вона поділилася, що дорога додому була відносно легкою та швидкою, а шлях від Стрия до Рівного взагалі був прекрасним. Однак зірка зробила важливе уточнення - без палива їхати в столицю із західної України не слід, тому що бензину за заправках немає.

"Ніколи б не подумала, що дорога додому може буде настільки легкою та швидкою. Чим ближче я була до Києва, тим легше мені їхалося, адже я знала, що ось-ось буду вдома. Шлях від Стрия до Рівного взагалі був прекрасним. Була неймовірна чудова погода. Дорогою до Житомира я потрапила у великий затор перед блокпостом на в’їзді у місто. Я навіть злякалася, невже це така пробка до самого Києва, але, на щастя, вона була тільки там. І, трохи почекавши, ми рушили далі вже без перешкод. Зникли великі черги на заправках, бо немає бензину. Тому без палива не їдьте", - написала Саліванчук на своїй сторінці в Instagram.

Знаменитість додала, що на під'їзді до Києва наслідки війни побачила на власні очі: розбомблені міста, села, будинки, заправки, магазини. "За 30 км до Києва було дуже страшно. Ми спостерігали розбомблені міста, села, будинки, заправки, магазини. По шкірі йшли мурахи від жаху... Тут по-справжньому відчувалися наслідки війни", - зізналася зірка.

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

Також знаменитість розповіла, що розлука з чоловіком та рідним домом була для неї справжнім випробуванням: "Вперше за 47 днів я побачила чоловіка. Сльози радості...випригнула на нього, немов в кіно, адже неймовірно за ним сумувала, і розлука з ним була дуже важкою. Вперше за 8 років спільного життя ми не бачилися так довго. Пройшлася рідною квартирою, яку я залишила на такий довгий час, навіть не підозрювала, що так сильно її люблю. Мені інколи здавалося, що потрібно зробити ремонт, дещо замінити, але зараз розумію, що нічого кращого, ніж рідні стіни немає, і всі ці дрібниці не важливі. Це дуже класні відчуття".

Фото: instagram.com/salivanchuk.anna

  • Катя Осадча теж повернулася до Києва і показала зворушливе фото із чоловіком. Зіркова пара була в розлуці майже три місяці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші