Лайм

Готуйтеся донатити: Притула погодився коментувати фінал "Євробачення" за мільйон для ЗСУ

Фінал конкурсу 14 травня о 22:00

Користувачі Twitter звернулися до Сергія Притули з проханням прокоментувати фінал "Євробачення-2022". Телеведучий, який з початку війни активно допомагає українській армії, погодився, але за однієї умови: якщо за час стріму йому надонатять мільйон гривень для допомоги ЗСУ.

"Твіттеряни просять мене коментувати "Євробачення". Я не збирався відволікатися від справ допомоги ЗСУ. Але ваші пропозиції щедро задонатити мене зацікавили. Тому угода: я прокоментую фінал "Євробачення", а ви насипите нам за час стріму мільйон гривень для української армії. Згода?", - звернувся Притула до фоловерів.

Фото: twitter.com/serhiyprytula

Користувачі соцмережі погодилися на пропозицію ведучого і стали "купувати квитки" ще до початку ефіру. До того ж, багато хто впевнений, що збереться не один мільйон. "Немає біди. Купимо на чверть безпілотника більше", - відповів ведучий.

Фото: twitter.com/serhiyprytula

Коментувати фінал "Євробачення-2022" Сергій Притула буде в Twitter. Він створить аудіокомнату та вже о 22:00 запрошує всіх бажаючих на свою сторінку. "Готуйтесь донатити", - написав він.

Фото: twitter.com/serhiyprytula

Телеведучий Сергій Притула – один із активних волонтерів, які займаються допомогою українським військовим під час війни з Росією. Його благодійний фонд безпосередньо співпрацює з командуванням військових частин та формувань, не приймаючи індивідуальних запитів від бійців та їхніх родичів.

Фото: facebook.com/serhiyprytula

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії