Лайм

Красива сукня під час війни: Мей Маск вийшла у світ в сукні українського дизайнера

Мама Ілона Маска обрала ніжне вбрання Дар'ї Донець

Мей Маск, як і її син Ілон Маск, щиро підтримує Україну в боротьбі за свободу у війні з російськими окупантами. На відміну від знаменитого підприємця, свою підтримку вона висловлює модним способом. 74-річна модель обирає для публічних заходів речі українських брендів та акцентує на цьому увагу.

Днями бізнеследі відвідала захід The Hollywood Reporter, який проходив у Нью-Йорку (США). Для виходу у світ вона одягла сукню дизайнера Дарії Донець із нової колекції осінь-зима 2022-23. Фотографії зі світської вечірки Мей виклала в Instagram і поділилася історією, як "отримала цю гарну сукню під час війни". Маск опублікувала листа від команди Донець і закликала всім його прочитати.

Фото: instagram.com/mayemusk

"Дизайнер Дар'я Донець тікала від війни з двома спортивними костюмами і вирішила забрати колекцію. Тож доставити вам цей образ було справжнім квестом, адже у Києві навіть звичайні люди боялися виходити на вулицю. Наша команда відправила кілька штук у безпечне місце на Західній Україні. Звідти посилка відправилася до Литви, а з Литви була відправлена до США. Наразі дизайнер тимчасово відвезла своїх маленьких дітей до Лісабона, але студія працює, і ми віримо, що скоро зможемо повернутися, - сказано в листі. - Дуже дякуємо. Ми цінуємо вашу допомогу. Кожне слово про Україну та наших сильних людей навіть у ніжній модній спільноті означає дуже багато! З найкращими та теплими побажаннями з України".

Бізнесвумен зазначила, що вони не можуть уявити себе в такій ситуації та закликала підтримати українських дизайнерів.

Фото: instagram.com/mayemusk

Дар'я Донець подякувала Мей Маск за підтримку і сказала, що щаслива бачити своє вбрання у гардеробі бізнеследі.

Ніжна сукня з об'ємними рукавами, яку одягла модель, одержала назву "Мушля". Натхнення для створення колекції дизайнерка черпала в полотнах Боттічеллі.

Фото: instagram.com/mayemusk

"Створюючи колекцію під враженням від картини Сандро Боттічеллі "Народження Венери" я і подумати не могла як символічна вона виявиться. Венера прекрасна і сумна, гнана Богом Західного Вітру - Зефіром, який тримає на руках богиню Флору і богинею Орою, яка бажає як би сховати її, накинувши плащ. Але разом вони несуть її до берега, щоб новонароджена ступила на землю. Кожен з нас зараз подібний до Венери і нехай вітер, який розносить нас по Світу виявиться попутним. Раковина, що подарувала життя і символізує жіноче начало - це наш дім, який назавжди залишиться в серці", - розповіла Дар'я Донець.

Фото: instagram.com/mayemusk

  • Ектор Хіменес-Браво влаштував фотосесію у вишиванці та з любов'ю висловився про українські традиції. За останні 13 років Україна стала домом для кулінара родом із Колумбії, і він не покинув її під час війни з Росією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям