Лайм

Попри війну: Ліза Глінська з "МастерШеф" вийшла заміж та показала весільні фото у вишиванках

Пара розписалася у Києві

Попри війну, українці продовжують створювати сім'ї. 20 травня вийшла заміж Ліза Глінська, переможниця шоу "МастерШеф-2", а пізніше - суддя цього кулінарного проекту. Обранцем кондитера став Максим Большаков, з яким вона заручилася майже рік тому.

Закохані зареєстрували стосунки у Києві в колі найближчих людей. "Ми це зробили, незважаючи на дощ та війну. Ми все встигли і почалася сирена", - розповіла Ліза в Instagram-історіях та показала фотографії свого щасливого дня.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Наречений та наречена відмовилися від класичного весільного вбрання. Ліза була одягнена у гарну сукню-вишиванку небесного відтінку та віночок у кольорах українського прапора. Наречений обрав білу вишиванку з візерунком у тон та блакитні джинси. "Попри все" - написала Ліза.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Для Лізи Глінської це другий шлюб. Кулінар уже була заміжня, але розлучилася через особисту трагедію. Коли дівчині було 25 років, вона втратила дитину під час пологів. Після пережитого горя, Ліза віддалилася від чоловіка, замкнулася в собі, а потім - зовсім пішла від нього. І лише кулінарія витягла її з того стану.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Зараз Глінська – засновник та викладач "Кондитерської школи "GL", автор та видавець двох книг, кулінарний експерт українських телешоу, лауреат Чемпіонату світу з кондитерського мистецтва Mondial des arts sucres 2016 у Парижі.

Була суддею проектів "МастерШеф. Професіонали", "МастерШеф-9", в яких оцінювала результати конкурсантів разом з Ектором Хіменес-Браво та Володимиром Ярославським.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

  • Раніше Ектор Хіменес-Браво влаштував фотосесію у вишиванці та з любов'ю висловився про українські традиції. За останні 13 років Україна стала домом для кулінара родом із Колумбії, і він не покинув її під час війни з Росією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil