Лайм

Возять машину з телевізором: Андрій Бєдняков показав, як окупанти ведуть пропаганду в Маріуполі

Ведучий показав відео із рідного міста

Російські окупанти в Маріуполі влаштовують екскурсії всередині зруйнованого Драмтеатру, а на вулицях показують "свої" новини. Містом курсують автомобілі з величезними екранами, на яких віщають пропагандистські канали. Андрій Бєдняков назвав те, що відбувається сюром і не розуміє, як таке можливо у 21 столітті.

Український телеведучий опублікував в Instagram відео із рідного міста, зазначивши, що Маріуполь – це Україна. На кадрах видно, як з машин доноситься пропаганда про "покращення життя" та "запуск" рубля. Також щось про "перемогу" каже відомий пропагандист, режисер Микита Міхалков.


"Маріуполь. Наші дні. 21 століття. Людям показують новини. "Свої" новини. Зі "своєю правдою". Ізолювали від усієї інформації і возять машину з телевізором, звідки віщають знамениті "правдоруби" з росії1 і першого. І ворушить вусами Міхалков. У школі дітей вчать "історії Росії". Як це можливо?! Це якийсь сюр. Що ви творите!?", - Написав Бєдняков.

Андрій Бєдняков в Маріуполі до вторгнення РФ Фото: instagram.com/biedniakov

У коментарях відреагували на цинізм росіян та спробу зомбувати наших людей.

"Сволочі, як ви смієте", - написала Леся Нікітюк. "Щоразу, коли здається що дно, знизу знову стукають. Безумству немає краю", - пишуть інші підписники ведучого. - "У голові не вкладається весь цей маразм", "Хочеться кричати", "Який жах? Перевізний зомбоящик", "Так, це реально сюр. Навіть не віриться просто не хочеш у це вірити але це насправді відбувається. Я сподіваюся ці люди, які стоять дивляться, не насититься цією пропагандою".

  • Раніше Андрій Бєдняков назвав три ймовірні причини ненависті росіян до Маріуполя. А також розповів, як змінилися мешканці міста за останні вісім років.
  • Також Андрій Бєдняков показав промовисте фото з Маріуполя: Не здивуюся, якщо це "народний мер".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита