Лайм

Сто днів сили та вірності своїй країні: лідер O.Torvald та боєць ЗСУ показав мужні кадри з фронту

Український музикант захищає рідну землю від ворога

Фронтмен українського рок-гурту O.Torvald Женя Галич захищає Україну від російських окупантів у лавах ЗСУ. У 100-й день повномасштабного вторгнення РФ музикант та боєць показав кілька кадрів із фронту.

Артист на своїй сторінці в Instagram опублікував серію фотографій із нового життя: замість рокерського вбрання – військова форма, а замість гітари – зброя.

Фото: instagram.com/jenia_galich

"Сьогодні 100 днів з початку повномасштабного вторгнення російсько-фашистських військ в Україну. Сто днів, які змінили кожного з нас. Сто днів горя, болю, розлуки родин, втрат… ненависті. Сто днів мужності, незламності, сили та вірності своїй країні та свому народу", - написав Галич.

Фото: instagram.com/jenia_galich

"Кожен день, кожен з вас робить щось для своєї країни, кожен день ми всі наближаємо перемогу, - зазначив він. - Все обов'язково буде добре. Такий народ не перемогти! Воля або смерть. Слава Україні".

Фото: instagram.com/jenia_galich

Шанувальники музиканта подякували Жені за мужність, за кожен світанок і віру в швидку перемогу.

"Жень, ми так вами пишаємося і віримо. Бережіть себе", "Дякуємо кожному з вас за кожен світанок", "Дякую, що захищаєте", "Ми вами дуже пишаємося, Женя", "Рок-герой", "Героям Слава! Я не перестану дякувати. Нехай вас Бог оберігає! Женя, будь обережний! Шалено скучила за концертами. Прокляті москалі. Віримо в перемогу!", - пишуть фани в коментарях під дописом.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Женя Галич у перші дні війни записався до тероборони, але йому довгий час не давали до рук автомата. У квітні прагнення рокера нарешті увінчалося успіхом, і тепер він захищає рідну землю у лавах Збройних сил України.

"Надавай там оркам по зубах!" - підтримали того дня музиканта колеги по гурту O.Torvald, показавши його фото у формі та з автоматом.

Фото: instagram.com/jenia_galich

Фото: instagram.com/jenia_galich

Фото: instagram.com/jenia_galich

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Зірку "Піратів карибського моря" загризла акула: що відомо про трагічну загибель актора

Актор та професійний серфер Тамайо Перрі трагічно загинув Гаваї від укусів акули

Втратив зв'язок на 1,5 місяці: зірка "Х-фактору" розповів про зникнення мами на початку війни

Співак та фіналіст проекту Х-фактор Дмитро Волканов згадав, що не міг півтора місяця додзвонитися до своєї матері на початку війни

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, який мобілізувався до війська

Військовий та поет Олексій Бик висміяв Сергія Жадана, якого сфотографували в одному із закладів Харкова