Лайм

Українському акторові Олексію Вертинському зробили складну операцію на серці – попереду ще одна

Народного артиста України чекає дорога реабілітація

Український актор театру та кіно Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці. Попереду у 66-річного народного артиста України - ще одне хірургічне втручання та дорога реабілітація.

Про це 15 червня на своїй Facebook-сторінці повідомила команда київського Молодого театру, де служить актор. Колеги артиста зазначили, що сім'я Вертинського не може самостійно оплатити лікування та потребує фінансової підтримки.

Фото: instagram.com/kseniyavertinska

"Наша театральна сім'я звертається до вас з проханням про допомогу. Наш дорогий друг і ваш улюблений актор Олексій Вертинський переніс складну операцію на серці і готується до наступної. Сім'я актора потребує фінансової підтримки. Будемо вдячні за будь-яку допомогу та репост", - сказано в дописі.

Збором коштів займалася дочка артиста, акторка Ксенія Вертинська, яка поділилася, що за ніч було зібрано суму, яка покриє всі медичні витрати.

"Закриваю збір коштів. Люди ви неймовірні. За ніч ми зібрали достатньо коштів на все необхідне! Я вам неймовірно вдячна. Якби могла обійняти кожного, то зробила б це. Буду тримати всіх у курсі справи. Плачу від захвату. Дякую дуже", - написала вона в Instagram.

Фото: instagram.com/vertinskiy_aleksey_

Олексій Вертинський народився 2 січня 1956 року в Сумах, акторську кар'єру розпочав у місцевому театрі. Дебют у кінематографі відбувся у 1980 році з маловідомого фільму Олександра Карпова "Весільна ніч". Серед великих проектів Вертинського - "Божевільний день або Одруження Фігаро", "12 стільців". Також актор знімався у серіалах "Слуга народу", "Дім Бобринських" та у комедії "DZIDZIO Контрабас".

  • Раніше складну операцію переніс Оззі Осборн. Дружина 72-річного рокера Шерон Осборн говорила, що вона "визначить його подальше життя".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня