Лайм

Помер П'єр Нарцис - за що виконавець пісні "Шоколадний заєць" потрапив до бази "Миротворця"

Співаку було 45 років

У Москві у віці 45 років помер російський співак камерунського походження П'єр Нарцис. Про смерть виконавця хіта нульових "Шоколадный заяц" в Instagram розповіла його дочка Кароліна-Крістель Калачова.

Російські ЗМІ повідомляють, що 21 червня співаку зробили операцію на нирці, після чого його серце зупинилося.

Фото: Deezer

В Україні П'єр Нарцис (повне ім'я Мудіо Мукуто П'єр Нарцис Де Наполі Де Суза) був фігурантом бази "Миротворець", оскільки неодноразово відвідував окупований Крим через закриті міжнародні пункти пропуску. У 2018-му та 2020-му році він давав концерти у Феодосії, Євпаторії, Джанкої, Красноперекопську та Севастополі.

П'єр Нарцис також брав участь у пропагандистських програмах, що "прославляють" Росію. Одне з таких відео висміяли в мережі: замість того, щоб сказати, що "Росія встає з колін", камерунець заявив: "Росія буде на колінах". Також у 2022 році він встиг написати пісню, яку присвятив Марії Захаровій – представниці МЗС РФ, яка є одним із головних ретрансляторів російської пропаганди та військової агресії.

П'єр Нарцис переїхав до Росії у 1990-х, грав у КВК у команді РУДН. У 1998 році з'явився в епізодичній ролі у фільмі Міхалкова "Сибірський цирульник". У 2003 році отримав популярність завдяки участі у "Фабриці зірок-2", виконавши пісню "Шоколадний заєць".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй