Лайм

Нарешті зустрілися: Олександр Пономарьов показав, як подорослішав його молодший син

Артист не став уточнювати, де саме вони побачились та зробили спільне фото

Український виконавець Олександр Пономарьов, який нещодавно разом з іншими артистами випустив патріотичний хіт, поділився сімейним знімком. У Instagram він опублікував фото, на якому позував разом зі своїм 15-річним сином Олександром.

"Нарешті зустрілися. Син вимахав! Слава Богу за все", – говориться у підписі до кадру. Однак співак не став уточнювати, де саме вони зустрілися та зробили спільне фото.

Фото: nstagram.com/ponomaryovoleksandr

Олександр, який народився у 2007 році, – син Пономарьова та його ексдружини Вікторії Мартинюк. Подружжя розійшлося у 2012 році. Пізніше артист озвучив причину розлучення із колишньою обраницею. Виявилося, що Вікторія запропонувала співаку зробити вибір між нею та його донькою Євгенією від стосунків з українською продюсеркою Оленою Мозговою. Дочку Мозгової від її попередніх стосунків Зою, яка народилася в 1994 році, Пономарьов також вважає своєю.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Раніше Пономарьов зізнався, що не підтримує спілкування з жодною з колишніх дружин.

"Якщо чесно, я намагався підтримувати, але вони не дуже хочуть цього. З Вікторією я не спілкуюся взагалі. А з Оленою ми спілкуємося, але іноді вона мене видаляє з друзів на Facebook. Потім додає. Я спокійно до цього ставлюся. Це жінки, з якими я жив, які є мамами моїх дітей. Я їх поважаю", - говорив він.

При цьому знаменитість підтримує стосунки з дітьми. Відомо, що дочка Євгенія живе та працює в Португалії, а з сином Олександром Пономарьов раніше проводив один місяць на рік, однак останні обставини в Україні могли все змінити. "Мені його дають на місяць за рік, коли є відпустка, і це не потрапляє на мій день народження", - казав Олександр.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Після розлучення з другою дружиною музикант досить рідко говорить про особисте: "Це моє особисте життя, я його вже не афішую [...] Я вже пару разів афішував і зрозумів, що це неприємно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми

Зі мною все гаразд: Чарльз III висловився про свій стан під час відвідування онкологічного центру

Чарльз III повернувся до королівських обов'язків та відвідав онкологічний центр - король сказав, що почуває себе добре

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям