Лайм

Молодше на 20 років: Надія Матвєєва вперше розповіла про нові стосунки

Телеведуча щаслива, незважаючи на велику різницю у віці

Надія Матвєєва, яка довела, що і після 50 можна мати фігуру молодої дівчини, зламала ще один стереотип. Раніше вона вважала, що заводити у зрілому віці роман з молодим чоловіком - табу, а зараз зустрічається з хлопцем, який молодший за неї на 20 років, і каже, що дуже щаслива.

Вперше про нові стосунки 53-річна знаменитість заговорила у програмі "Як ти?". Зі своїм обранцем Матвєєва познайомилася трохи більше року тому, і весь цей час тримала своє щастя в таємниці. За весь період пара настільки зблизилась, що ведуча вирішила про все розповісти. При цьому особу коханого чоловіка вона розкривати не стала.

Фото: instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

"Я б і зараз тримала це в секреті, тому що він взагалі не публічна людина, не має відношення до телебачення. Але за цей рік ми не тільки насолоджувалися життям, але в нас були й випробування - війна. Ми стали настільки близькими людьми зараз, що я можу щось про це розповісти", – поділилася Надія.

Пару познайомили спільні друзі, і хлопець не знав, що Надя – популярна телеведуча. Коли він "навів довідки", то дуже здивувався, скільки Матвєєвій років. На той момент чоловік не думав, що надалі у них зав'яжуться стосунки, тому просто зробив жінці комплімент. Не могла уявити, що зустрічатиметься з цим хлопцем і сама Надія, причина – різниця у віці.

"Він не на трохи молодше - 20 років. Я з цим табу жила. У мене було інтерв'ю з Машею Єфросиніною і вона мені сказала: "Так є чоловіки молодші". А я кажу їй: "Це табу". Я вважала, що в такі стосунки сенсу не мають, навіщо ці проблеми", - згадала Надія.

Вона додала, що через три місяці після цього інтерв'ю і зустріла своє кохання. "Мої стереотипи зруйновані життям, я дозволила це зробити та отримую від цього задоволення", - зізналася ведуча.

Фото: Кадр із відео

Коханий телеведучої вже знайомий із її мамою та 25-річним сином Владиславом. Це сталося ще до війни.

"Тоді це сприйнялося нормально, а коли стало відомо, що все серйозно і ми житимемо разом, то ставлення змінилося. І мама, і син не дуже сприймають. Напевно, ця близькість між нами вже не влаштовує, так я думаю. Просто серйозність намірів, що я тепер не лише їм належу", - наголосила вона.

Надія зізналася, що кохає цього чоловіка і рада, що війну застала саме з ним.

"Разом з ним мені взагалі якось інакше це переживати. Багато пар під час війни зламалися, а ми навпаки - стаємо такими близькими. Ці стосунки настільки міцніють", - сказала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо