Лайм

Зірка "Сватів" Добронравов вперше продемонстрував свою позицію щодо війни в Україні

Актор підтримав геноцид українців

Російський актор Федір Добронравов, який зіграв головну роль у популярному серіалі "Свати", вперше з початку військових дій публічно продемонстрував своє ставлення до війни в Україні. Він відвідав поранених окупантів у лікарні, де побажав загарбникам якнайшвидшого одужання.

"Все буде добре", - сказав Добронравов, коли знаходився у палаті російських солдатів. Відповідне відео вже поширили у мережі російські ЗМІ.

Також у ролику можна побачити, як Добронравов говорить із військовослужбовцями, які бомбили мирні українські міста. Після цього актор почав роздавати автографи всім охочим.

Нагадаємо, у листопаді 2017 року СБУ заборонила знаменитості в'їзд до України терміном на 3 роки у зв'язку з відвідуванням актором окупованого Криму та підтримкою анексії півострова Росією. Після цього Міністерство культури України внесло Добронравова до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці. Це рішення зірка "Сватів" назвав "дурною постановою".

Фото: instagram.com/dobronravov_officialfan

У березні 2019 року Окружний адмінсуд Києва скасував рішення Мінкульту про внесення Добронравова до Списку осіб, які створюють загрозу національній безпеці України. Сам актор відреагував на рішення суду заявою, що він "радий, що суд дозволив йому приїжджати до України".

Пізніше громадські активісти закликали СБУ подати апеляцію та домогтися скасування рішення Київського окружного суду. У травні 2019 року стало відомо, що Шостий апеляційний адміністративний суд Києва не задовольнив апеляційні скарги Служби безпеки України та Державного агентства з кіно на рішення суду про зняття заборони з серіалу "Свати" та скасування заборони на в'їзд в Україну Добронравову.

Фото: instagram.com/dobronravov_officialfan

  • Нещодавно колега Добронравова Тетяна Кравченко теж вперше висловилася про війну в Україні. Акторка, яка народилася і виросла в Донецьку, заявила, що не може спокійно спостерігати за тим, як "її рідна країна перетворюється на фашистську державу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків