Лайм

Журнал Time помістив на обкладинку виразний портрет Олени Зеленської

Перша леді України дала інтерв'ю американському виданню

Чорно-біле фото Олени Зеленської з'явилося на обкладинці журналу Time. Передовицю озаглавили: "Її особиста війна. Перша леді Олена Зеленська та майбутнє України".

Фото: Alexander Chekmenev for TIME

Фотографії Зеленської для американського тижневика зробив український фотограф родом із Луганська Олександр Чекменьов. Він також є автором виразного портрета Володимира Зеленського, який з'явився на обкладинці Time у квітні.

Фото: https://www.instagram.com/chekmenevalexander/

В інтерв'ю виданню Олена Зеленська розповіла, що після початку повномасштабної війни в Україні провела 10 тижнів у суворо засекреченому місці. Щоб звести до мінімуму ризик російського замаху, Олені та її дітям заборонялося використовувати мобільні пристрої та заходити у свої акаунти у соціальних мережах. Також із міркувань безпеки їм не дозволили спілкуватися з президентом по відеозв'язку, тому вони дивилися звернення Володимира Зеленського по телевізору.

Фото: Alexander Chekmenev for TIME

У травні перша леді України повернулася до Києва до своїх обов'язків. Вона запустила урядову ініціативу щодо надання психологічної допомоги українцям. Нині розпочалося навчання консультантів із травм, створення гарячих ліній з питань психічного здоров'я та залучення іноземних експертів для клінічної підтримки.

Цікаві історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil