Лайм

Життя на війні відчувається дуже чітко: Олег Сенцов у свій 46-й день народження показав фото з передової

Колеги та шанувальники засипали режисера привітаннями

13 липня режисеру та захиснику України Олегу Сенцову виповнилося 46 років. У свій день народження він виклав у мережу знімок, зроблений на передовій.

На сторінці у Facebook Сенцов опублікував відповідне фото. У підписі до кадру він поділився своїми роздумами про війну та зазначив, що життя на фронті відчувається дуже чітко.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

"Той момент, коли зустрічаєш ранок свого дня народження на роботі. Дякую усім тим, хто підтримував мене, коли було важко, та радів, коли було весело. Життя на війні відчувається дуже чітко, тому хочеться отримувати задоволення від кожного прожитого дня. Бажаю усім жити довго та щасливо! Ну і, звісно, Перемоги!" - написав режисер.

Фото: facebook.com/oleg.sentsov

Підписники українського воїна привітали його зі святом і побажали, щоб 46-й рік його життя запам'ятався перемогою над російськими окупантами.

"Многая літа! Обіймаю. Бережи себе. Бажаю перемоги", "Переможного року", "Вітаю! Працюй відповідально, згідно основ безпеки життєдіяльності", "Многая щасливая літа! "Врожайного" дня та переможного року", "З Днем Народження! Бажаю Перемоги, натхнення і сил!", "Щиро вітаю! Перемоги! Сил і терпіння до неї дійти!", "Мої щирі вітання! Щастя і любові, нових творчих здобутків та рясних благословень!", "Олеже, перемоги! Дякую, що ти є", "Олеже, з днем народження! Сил та наснаги на Перемогу! Будь щасливим, здоровим та попереду нехай чекають радісні моменти!", "З Днем Народження, друже! Дякую за ранкові вісті та за усе, що робиш для нашої перемоги!", "Найщиріші вітання! Хай Вас Бог береже! Повертайтеся з перемогою!", "З Днем народження! Най наступний буде у вільній країні! Здоров‘я, сил та натхнення!" - написали колеги та шанувальники іменинника.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі