Лайм

Мені приходять чималі дивіденди: Сергій Притула розповів, на які гроші живе під час війни

Шоумен поділився подробицями

Український телеведучий та волонтер Сергій Притула, фонд якого зібрав гроші на чотири "Байрактари" для ЗСУ, розповів про свої доходи у період війни. Він зізнався, що з донатів українців не бере собі ані копійки, а зараз живе на гроші, зароблені раніше, та на дивіденди, які отримує по кілька разів на рік.

Детальніше про своє фінансове становище знаменитість розповів у інтерв’ю "Вікнам". Він пояснив, що його фонд виплачує зарплату лише двом людям - бухгалтеру та керівнику.

Фото: instagram.com/siriy_ua

"До повномасштабного вторгнення цей фонд вже існував з 2020 року. І тут було дві людини в штаті – це директорка Анна Гвоздяр і ще бухгалтер. І у них у фонді є зарплата, якою вона була і лишається. Оце єдине, на що витрачаються гроші з фонду. Якщо ми говоримо про утримання всього штабу людей, то ми не беремо ні копійки на це з тих грошей, які приходять з донатів з однієї простої причини: людина, яка кинула бодай 200 гривень, хоче, щоб за ці кошти щось купили військовим", - сказав Притула.

"Якщо мені треба перекрити якісь питання по операційці чи фінансово якось підтримати людей, які лишилися з нами, то для цього є така штука, як "комунікація з бізнесом". Є низка бізнес-структур, які нам люб’язно допомагають ось у цьому напрямку. Тобто, це абсолютно розділені речі. Гроші зі зборів йдуть виключно на армію", - додав він.

Фото: instagram.com/siriy_ua

Що стосується особистих доходів Притули, то себе шоумен назвав людиною достатньо заощадливою, яка, крім цього, багато років поспіль була однією з найбільш оплачуваних телеведучих країни.

"Дуже багато років я був одним з найбільш оплачуваних телеведучих країни. Крім цього, в мене було власне комедійне шоу і, м’яко кажучи, я достатньо заощадлива людина, і подушки, яка в мене була накопичена, мені, я сподіваюся, вистачить. До того ж минулого року я інвестував частину нашого сімейного бюджету в цінні папери. Кілька разів на рік мені приходять чималі дивіденди, які дозволяють мені утримувати себе, свою родину, мамі допомагати й на волонтерство донатити", - зізнався ведучий.

  • Нещодавно Сергій Притула розповів про 10-річну дівчинку, яка зібрала для ЗСУ величезну суму. Валерія Єжова проспонсувала його фонд на 21 тисячу гривень. Така пожертва дуже зворушила і надихнула шоумена.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття