Лайм

Чорний костюм та українська вишивка: деталі образу Олени Зеленської під час виступу у Конгресі США

Перша леді України виголосила промову у Капітолії

20 липня Олена Зеленська прибула до Капітолію та виступила перед Конгресом США. Дружина президента України відступила від протоколу перших леді, які зазвичай займаються гуманітарними проблемами, та попросила в американського уряду більше зброї.

"Звернулася до членів конгресу від імені всіх загиблих. Від імені людей, які втратили руки та ноги. Від імені людей, які ще живі й цілі. Від імені тих, хто воює і тих, хто чекає у тилу повернення своїх рідних з передової", – розповіла Зеленська про свій виступ.

Промова першої Леді знайшла відгук як в американської аудиторії, так і в Україні. Володимир Зеленський красномовно та трепетно підтримав дружину на відстані.

"Перша леді... Наша... Моя... Вперше в Конгресі США. Вперше про війну. Про те, що насамперед потрібно Україні. Від імені всього народу. Від нас усіх. І, звісно, ми переможемо", - говорить підпис до фото, на якому президент із гордістю дивиться трансляцію виступу своєї дружини.

Фото: https://www.instagram.com/zelenskiy_official/

У соцмережах Олени Зеленської опубліковано фотографії, на яких можна роздивитися деталі її образу. Перша леді виступила перед Конгресом у строгому чорному костюмі від українського бренду AMG Brand. Жакет оригінального крою прикрашений декоративною білою вставкою з квітковою вишивкою в національному стилі. Стильний та стриманий образ Зеленська доповнила білими туфлями-човниками та сережками з великими перлинами.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Також Зеленська зустрілася з Ненсі Пелосі – спікером Палати представників Конгресу США, яка тепло зустріла українську першу леді. З нею вона говорила про необхідність визнання Росії країною-терористом та країною – спонсором тероризму.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Вона однією з перших побувала в Україні, переконалася у російських злочинах і, повернувшись, сказала відому фразу: "Якщо Росія не в списку держав - спонсорів тероризму, то цей список потрібно викинути". Я вважаю її однією з найсильніших жінок світу", - розповіла Зеленська про Пелосі.

  • Олена Зеленська прибула до США на запрошення Джилл Байден. Для свого першого офіційного візиту вона обрала стриману сукню кольору хакі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько

Валентина Хамайко вийшла заміж за Оністрата через 18 років спільного життя: щасливі фото сім'ї

Українська телеведуча Валентина Хамайко і військовослужбовець ЗСУ Андрій Оністрат одружилися через 18 років спільного життя