Лайм

Найбільший біль: дружина Романа Сасанчина розповіла про пережитий викидень

Після трагедії юна дівчина змогла народити здорову дівчинку

Дружина 20-річного переможця вокального шоу "Голос країни" Романа Сасанчина зізналася, що пережила викидень. 24-річна Іванна назвала втрату дитини найбільшим болем, який вона колись переживала.

Молода мама поспілкувалася з фоловерами в Instagram, де чесно відповіла на всі їхні запитання. Одне з них стосувалося завмерлої вагітності. "Були викидні?", - поцікавилася одна з підписниць, на що блогер відповіла ствердно. "Було, завмер плід! Це найбільший біль, який мені доводилося пережити".

Фото: instagram.com/annavi_i

Щодо абортів, то у Іванни ніколи навіть не виникало таких думок. "Як взагалі можна вбити живу душу? Ніколи не зрозумію людей, які на таке спроможні", - зізналася дружина співака.

Фото: instagram.com/annavi_i

Дівчина також розповіла, що вагітність дочкою Елізабет була запланованою, хоча лікарі говорили, що після викидня знадобиться кілька років, щоб виносити та народити дитину.

Фото: instagram.com/annavi_i

Роман та Іванна стали батьками 30 грудня 2021 року. Незважаючи на свій юний вік, закохані з трепетом чекали появи своєї маленької дочки. Одружилися закохані незадовго до пологів, коли кохана співака була на 9-му місяці вагітності.

Наприкінці січня пара хрестила дівчинку, а невдовзі після цього змушена була розлучитися через війну. Молода мама з дитиною поїхали до Польщі, а юний батько залишився на Тернопільщині. За кілька місяців Іванна з Лізою повернулися в Україну і сім'я возз'єдналася.

Фото: instagram.com/sasanchyn_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Чим дивували учасники у другому півфіналі "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

Стали відомі імена другої десятки фіналістів Євробачення 2024 - хто потрапив у фінал та якими були кращі виступи шоу 9 травня

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастін Бібер стане батьком - його дружина Гейлі Бібер вагітна - пара повідомила радісну звістку в соцмережах - фото та відео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona і Jerry Heil виступлять у фіналі Євробачення 2024 другими - порядок виступу всіх інших 25 учасників шоу