Лайм

MamaRika показала чарівні фото сина, якому виповнився рік

Шанувальники співачки нарешті можуть роздивитися обличчя хлопчика

Цього дня рівно рік тому українська співачка MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) та комедійний актор Сергій Середа вперше стали батьками - у пари народився син Давід. З нагоди першого дня народження дитини зіркова мати поділилася милими фотографіями іменинника, на яких чудово видно його обличчя.

Артистка опублікувала в Instagram знімок усміхненого малюка з його першої фотосесії. Другий кадр з'явився на особистій сторінці Давіда, яку батьки хлопчика створили в день його народження.

Фото: instagram.com/mamarika_official

"Сьогодні Давіду виповнився рік! Тут такі справи: на днюху наш дорослий мужичок попросив свій власний акаунт в інсті. Тому підписуйтесь і надсилайте вітання красунчику. Пацан серйозно настроєний і обіцяє крутий контент", - написала MamaRika у своєму дописі.

У коментарях посипалися привітання з побажаннями мирного неба та щасливого дитинства, а також компліменти малюкові. Шанувальники пари зауважили, що хлопчик неймовірно схожий на татка.

"Так схожий на батька! Вітаю з першим днем народження", "Який гарний, схожий на татка", "Який він у вас гарний", "Татова копія", "Який тільки милий", "Яке маленьке щастя", "Який світлий і гарний хлопчик. Нехай Ангелик завжди крокує поруч із ним", - пишуть підписники співачки.

Фото: instagram.com/david_sereda_official

MamaRika та Сергій Середа одружилися у березні 2020 року. Таємне весілля відбулося на пустельному пляжі острова Панган (Таїланд). Про вагітність пара мовчала кілька місяців, але коли особливий стан вже було не приховати - вирішила поділитися радісною новиною в соцмережах.

Довгоочікуваний первісток народився 2 серпня 2021 року. Ім'я малюка пара розкрила теж не одразу, а лише після його хрещення. Для пари було дуже важливо хрестити сина, і цим дати йому додатковий духовний захист.

Фото: instagram.com/mamarika_official

  • Минулого місяця також рік виповнився синові Нікіти Добриніна та Даші Квіткової. З нагоди свята пара з "Холостяка" влаштувала імениннику домашню фотосесію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ