Лайм

Надя Дорофєєва показала, як спілкується з дітьми свого нового коханого: фото

Схоже, зірка знайшла спільну мову з донькою ресторатора

Українська співачка Надя Дорофєєва та її новий обранець Міша Кацурін все частіше дивують фанатів спільними фото. Пара не лише перестала приховувати свої стосунки, але й активно висвітлює своє життя разом. Так, ресторатор показав, як артистка проводить час із його донькою.

Відповідний кадр Кацурін опублікував у своєму профілі в Instagram. На фото видно, як виконавиця лежить на дивані та грається з маленькою дівчинкою. "Людські хитросплетіння", - загадково підписав знімок Михайло.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Тим часом Дорофєєва на своїй сторінці в Instagram показала ніжності Кацуріна із його сином Іваном. "Чоловіки на нараді", - наголосила вона.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, Михайло Кацурін народився у Бердянську. 2005-го року він переїхав до столиці, де зайнявся своєю кар'єрою. За час перебування у Києві чоловік встиг побувати співвласником "Зеленого театру" та "Атласу" - київських нічних клубів.

Кацурін був двічі одружений. Першою його обраницею була дівчина на ім'я Євгенія – з нею він закінчив стосунки у лютому 2015 року.

Другою дружиною Михайла була дизайнерка Дар'я Кацуріна, у шлюбі з якою у них з'явилося двоє дітей. З матір'ю своїх дітей чоловік розійшовся у середині березня цього року. Причини розлучення колишні закохані озвучувати публічно не стали.

Фото: instagram.com/misha_katsurin

Михайло та Даша Кацуріни були разом 7 років, починаючи з 2015-го. За цей час пара змогла успішно відкрити кілька ресторанів східної кухні - "Китайський Привіт", "В'єтнамський Привіт", "Тайський Привіт" та "Японський Привіт". На початку шлюбу вони також заснували свій бренд одягу Katsurina.

До речі, Міша та Надя також оприлюднили фото, на якому показали, як відвідали "Японський Привіт".

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024