Лайм

З подарунками і посмішкою. Як Джессіка Честейн у Києві відвідала дітей у лікарні "Охматдит"

Зірка познайомилася із маленькими українцями

Голлівудська акторка Джессіка Честейн 7 серпня приїжджала до України. Тут вона зустрілася з президентом Володимиром Зеленським, заїжджала в Ірпінь та відвідала дітей в "Охматдиті".

Під час візиту до дитячої лікарні знаменитість познайомилася з маленькими пацієнтами з різних міст України - Херсона, Харкова та Одеси. Кадри, які були зроблені під час зустрічі зірки з українцями, опублікували на сторінці "Охматдиту" в Facebook.

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Честейн мала можливість поспілкуватися з пораненою 6-річною дівчинкою з Херсонської області, яка втратила ногу через російський обстріл. Снаряд влучив прямо до кімнати, де ховалася родина. Марина та її мама зараз продовжують лікування в дитячій лікарні.

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Також голлівудська акторка завітала до трьох родин-переселенців, діти яких теж проходять лікування. 6-місячний малюк з Херсону, 6-річна дівчинка з Харкова та 10-річна дівчинка з Одеси борються з онкологією у столичній лікарні. Знаменитість підготувала для маленьких українців подарунки, за що малеча віддячила Джесіці малюнками ручної роботи та смаколиками.

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

"Ми завжди раді бачити гостей у нашій лікарні. Шкода, що приводом для візиту зараз є війна. Проте ми хочемо, аби весь світ знав, що відбувається в Україні зараз: щодня гинуть люди, страждають діти. Нам необхідна допомога усього світу, аби побороти ворога", - прокоментував візит Честейн генеральний директор НДСЛ "Охматдит" Володимир Жовнір.

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Джессіка Честейн - американська акторка театру, кіно та телебачення. У 2012 році була включена до щорічного списку ста найвпливовіших людей року за версією Time. Відома своїми ролями у серіалі "Сцени подружнього життя", фільмах "Очі Таммі Фей", "Інтерстеллар", "Небезпечна гра Слоун", Гра Моллі" та багато інших. За виконання ролі Теммі Фей у біографічній драмі "Очі Теммі Фей" отримала премію "Оскар".

Фото: facebook.com/ndslohmatdyt

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого