Лайм

Віримо в кохання: дружина Євгена Синельникова показала зворушливі фото з весілля в Бучі

"І ми знаємо, що будемо скоро плакати від сліз щастя - від нашої Перемоги"

12 серпня ведучий тревел-шоу "Орел і решка" Євген Синельников та продюсерка Наталія Кліпа зіграли весілля у звільненій від російських загарбників Бучі. Обраниця режисера оприлюднила зворушливі кадри з святкування та зізналася, що вірить, що любов обов’язково переможе темні часи.

Кліпа на своїй сторінці в Instagram написала, що цей рік для неї – не найпростіший період, як і для мільйонів інших українців: "Цей рік для України почався як чорно-біле кіно. Цього року, зимою, я стала Нареченою. Цього року, весною, я стала сиротою - я втратила Маму. Цього року, влітку, я стала найщасливішою жінкою - я стала Коханою Дружиною".

Фото: instagram.com/natashaklipa

Наталія додала, що незважаючи на всі випробування та складнощі, вірить, що любов врешті-решт переможе. Вона зазначила, що ніхто не знає, якою буде наступна осінь та зима, але потрібно продовжувати вірити та робити все для нашої спільної перемоги.

Фото: instagram.com/natashaklipa

"Синельников Євген, Ти для мене мій Всесвіт. Ми чекаємо осінь, зиму… Якою вони будуть - ми не знаємо. Але ми віримо в Кохання, віримо в силу нашої нації. І ми знаємо, що будемо скоро плакати від сліз щастя - від нашої Перемоги", - зазначила жінка.

Фото: instagram.com/natashaklipa

Для особливого дня Кліпа обрала обтислу сукню з відкритою спиною, тоді як її коханий віддав перевагу зручності: спортивному взуттю, сорочці та шортам.

Фото: instagram.com/natashaklipa

Нагадаємо, Євген Синельников раніше вже був одружений. Його колишня дружина Олена є співавтором програми "Орел і решка", продюсером та генеральним директором продакшн-студії "Teen Spirit". У цьому шлюбі у колишніх закоханих народився син Олексій, якому нині 10 років.

Наталія Кліпа, яка є продюсером у компанії BADOEVTEAM, а також співзасновницею рекламної агенції BADOEV ID, від попередніх стосунків також має дітей.

Фото: instagram.com/natashaklipa

Євген зробив пропозицію Наталі під обстрілами, адже боявся, що може просто не встигнути це зробити. На той момент у ведучого не було обручки для коханої, але це не стало на заваді справжньому коханню.

Фото: instagram.com/natashaklipa

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування