Лайм

Володимир Остапчук у Канаді зустрівся з дітьми, з якими йому не давала спілкуватися колишня дружина

Сім'я разом провела час на пляжі

Український телеведучий Володимир Остапчук зустрівся зі своїми дітьми після тривалої розлуки. З 9-річною Емілією та 4-річним Еваном шоумену не дозволяла спілкуватися та бачитися колишня дружина Олена Войченко.

Про довгоочікувану зустріч батько двох дітей повідомив у своєму блозі в Instagram. Він оприлюднив спільне з донькою та сином фото, яке було зроблене під час їхнього відпочинку в Канаді.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

На знімку Остапчук грається зі своїми дітьми на пляжі. Всі члени родини позують із посмішками на обличчях. "Тут як море, тільки водичка не солона", - підписав сімейний кадр телеведучий.

Нагадаємо, на початку повномасштабної війни колишня обраниця шоумена виїхала до Канади, після чого Остапчук більше не бачився з дітьми. Сам же Володимир пояснює таку поведінку Олени Войченко тим, що вона прагне йому помститися.

"Думаю, що це по-перше, невлаштованість її особистого життя. Я знаю історії, що коли у жінки налагоджується особисте життя, вона починає жити своїм життям. Зараз вона живе, щоб помститися колишньому чоловіку. Ну й образа – кровна помста. Це мої діти. Є чоловіки, які заводять нову сім'ю і кажуть: "Ну гаразд, не даєш і не давай". Але я люблю своїх дітей, і скільки житиму, буду боротися", - заявляв раніше ведучий.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Володимир Остапчук та Олена Войченко були одружені з 2007 по 2020 рік. Через півроку після розлучення знаменитість одружився з Христиною Горняк, з якою познайомився ще будучи у шлюбі.

Найцікавіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Близько до фронту: Міша Коллінз побував на Сумщині і захопився стійкістю українців

Зірка серіалу "Надприродне" актор Міша Коллінз провів день на прикордонні Сумщини і побачив розмінування українських земель

Відвозив дітей до школи: Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили співробітники ТЦК

Український телеведучий і багатодітний батько Анатолій Анатоліч розповів, як його у Києві зупинили представники ТЦК та висловився про мобілізацію

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала