Лайм

Ілля не воює: Катя Осадча показала фото зі старшим сином у патріотичному вбранні

Сім'я позувала з усмішками на обличчях

23 серпня українці відзначають День Державного прапора України, і цього року свято має особливе значення. Телеведуча Катя Осадча у цей день звернулася до своїх шанувальників та зазначила, що у 2022-му, у період війни з РФ, весь світ підтримує нас за допомогою синьо-жовтих кольорів.

У своєму блозі в Instagram зірка оприлюднила фото зі старшим сином Іллею. Вони позували у патріотичних вбраннях: мама в синій футболці з написом "я без тебе як синій без жовтого", тоді як Ілля – в жовтій футболці з майже ідентичним написом: "я без тебе як жовтий без синього".

Фото: instagram.com/kosadcha

"Цей День прапора особливий. Навіть важко підібрати слова, як за допомогою кольорів нашого прапору нас підтримує світ, від зірок до світових лідерів. Головні будівлі і пам’ятники світу стають жовто-синіми, а зірки наввипередки вбираються в вже улюблені кольори на нашу підтримку. Сьогодні не тільки наше свято, День нашого прапора тепер з нами відзначає весь світ, адже в кожному куточку світу від Нової Зеландії до Гренландії жовто-синій - це символ свободи, боротьби і сили духу народу. Нас стали впізнавати за кольорами прапора в усьому світі і висловлювати підтримку", - написала знаменитість у підписі до сімейного кадру.

Фото: instagram.com/kosadcha

Також Осадча вирішила наперед відповісти на питання про свого старшого сина, яке, вірогідніше за все, їй ставитимуть підписники. Зірка зазначила, що Ілля не служить на фронті, однак боронить нашу країну у сфері IT.

"Ми сильна нація з міцним духом і freedom blue та energizing yellow тому ще одне підтвердження! З Днем Державного прапора України! Випереджаючи всі питання, Ілля не воює, вивчає IT і вже боронить країну на цьому фронті", - пояснила багатодітна мама.

Нагадаємо, Катерина Осадча у шлюбі з телеведучим та актором Юрієм Горбуновим, який вони уклали у 2017 році. Пара виховує трьох дітей – сина Івана (18 лютого 2017), сина Данила (19 серпня 2021) та сина Іллю, який народився у вересні 2002 року у першому шлюбі ведучої з депутатом Олегом Поліщуком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil