Лайм

Як дізнатися розмір пальця, щоб підібрати каблучку: 5 надійних способів

Діяти потрібно акуратно, щоб не викликати підозр

Незважаючи на те, що вже півроку на території України триває повномасштабна війна, і знаменитості, наприклад, режисер Олег Сенцов, а також ведучий тревел-шоу "Орел і решка" Євген Синельников, і прості люди продовжують закохуватися та створювати родини. І якщо ви вже давно замислювалися про те, щоб порадувати свою другу половинку, саме час дізнатися розмір каблучки. theLime ділиться з вами простими лайфхаками, як це зробити.

1. "Вкрасти" прикрасу та довіритися професіоналам

Якщо ви давно живете разом і знаєте, де ваша дівчина зберігає прикраси, можна непомітно викрасти одну з них і дізнатися розмір пальця. Вирушаємо зі здобиччю до ювелірного магазину, а там уже продавець самостійно виміряє його та підбере аналогічне.

2. Виміряти прикрасу самостійно

Якщо вам вдалося "добути" обручку, яку носить кохана, на короткий проміжок часу, можна виміряти внутрішній діаметр лінійкою або сантиметровою стрічкою. Отримане значення в міліметрах і буде розміром.

Фото: koshtovnosty.com.ua

3. Дізнатися окружність пальця за допомогою нитки

Якщо вам потрібна каблучка саме на безіменний палець, а на цьому пальці друга половинка його ніколи не носила, доведеться проявити креативність. Для цього необхідно попросити її маму або близьку подругу виміряти окружність пальця за допомогою нитки або смужки паперу. Зробити це можна, наприклад, коли вона спатиме – щоб точно не викликати підозр.

Як це зробити? Нитку обгортаємо навколо потрібного пальця, фіксуємо довжину та переводимо її в мм (вимірюємо лінійкою). Потім отримане значення ділимо на 3,14 і звіряємо з таблицею розмірів відповідностей.

Якщо число виходить між двома розмірами, рекомендуємо вибрати більше значення. Наприклад, якщо довжина 53 мм, щоб з'ясувати розмір ділимо 53 на 3,14, і отримуємо 16,8. І це означає, що нам потрібна каблучка 17 розміру.

Фото: pinterest.com

4. Одягнути каблучку на свій палець

Ще один варіант одягаємо каблучку на свій палець і позначаємо це місце ручкою, а потім вимірюємо окружність і переводимо це значення. Однак у цьому випадку можна отримати не дуже точні виміри.

5. Зіставити пропорції тіла

Ще один варіант, коли всі попередні способи не підходять, це підібрати розмір з огляду на пропорції тіла. У цьому випадку важливо знати приблизні параметри: зріст, вагу та розмір одягу. Якщо ваша друга половинка худорлявої статури, зростом приблизно 165-170 см і носить розмір одягу XS-S, то швидше за все їй підійде каблучка з діаметром 16-17,5 см. А жінкам вище 170 см і більше 60 кг слід вибирати прикраси розміром від 18 до 19,5 см. Однак цей метод найненадійніший.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

І в радості, і в горі: Джамала у День вишиванки показала свою колекцію розкішних суконь і сорочок

16 травня 2024 року українці святкують День вишиванки. Співачка Джамала з нагоди свята показала свою колекцію унікального одягу

Подружжя Зеленських привітало українців з Днем вишиванки: образи президента і першої леді

Президент і перша леді України привітали українців з Днем вишиванки 2024 та показали свої вишиті вбрання - фото Володимира та Олени Зеленських

Наша ідентичність: українські зірки в День вишиванки-2024 показали свої найкращі вишиті вбрання

Юрій Горбунов, Лілія Ребрик, Катя Осадча, Руслана Лижичко та інші привітали українців з Днем вишиванки 2024 - пости зірок