Лайм

Путіністка Надія Бабкіна приїхала в Маріуполь та зробила цинічне фото біля драмтеатру

Андрій Бєдняков прокоментував візит рашистки

Поки в Маріуполі місцеві жителі влаштували голодний бунт через важку гуманітарну ситуацію, прихильниця Путіна Надія Бабкіна навідалася до окупованого Росією міста. Вона вирішила заспівати для людей та навіть посміла виконувати українські народні пісні.

Під час візиту до Маріуполя пропагандистка зробила фото на тлі вщент зруйнованого російськими окупантами Драматичного театру. На цинічному знімку Бабкіна позувала разом зі своїм колективом.

Фото: t.me/mariupolnow

Цю ситуацію прокоментував уродженець окупованого міста Андрій Бєдняков. У своєму блозі в Instagram телеведучий опублікував те саме фото та написав, що думає про це: "Надія Бабкіна зі своїм пісенним військом та ботоксом приїхала і сфотографувалася на тлі Маріупольського драмтеатру. На тлі театру, бомбу на який скинув російський літак. На тлі театру, де загинуло біля 300 людей, що ховалися від російських снарядів", - висловився Бєдняков. Він також відмітив геолокацію: "Маріуполь – це Україна".

Фото: instagram.com/biedniakov

Сама ж фанатка кремлівського диктатора заявила, що українці в окупованому Маріуполі "приймали її із захопленням", а в неї "стояв у горлі ком".

Відомо, що разом зі своїм ансамблем Бабкіна має намір відвідати більшість окупованих міст на Донбасі. Вона вже встигла побувати у Луганську, де їй знову вистачило нахабства виконувати українські пісні.

Надія Бабкіна - російська народна та естрадна співачка. Засновниця та художня керівниця ансамблю "Російська пісня" з 1974 року і театру "Російська пісня", а також член партії "Єдина Росія" з 2001 року. 11 березня 2014 року підтримала російську агресію в Криму, підписавши колективне звернення до російської громадськості "Діячі культури Росії - на підтримку позиції президента по Україні та Криму". у 2017 році Мінкульт вніс артистку до переліку людей, які загрожують національній безпеці України.

  • На початку серпня американський актор Стівен Сігал, який має російське громадянство, також продемонстував свою позицію стосовно агресії РФ проти України. Він приїхав в Оленівку Донецької області, де армія РФ жорстоко вбила українських військовополонених.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування