Лайм

Жах кожної української мами. Катя Осадча поділилася, що думає про навчання в школах у період війни

Ведуча оприлюднила пост на цю тему

Попри повномасштабну війну, в Україні з 1 вересня розпочався новий навчальний рік. Школи, що розташовані у відносно безпечних регіонах, вийдуть на офлайн навчання, тоді як школярі прифронтових районів будуть здобувати знання дистанційно.

Про нову жорстоку реальність, з якою змушені зіштовхнутися українські діти через російську агресію, розповіла телеведуча Катерина Осадча. У Instagram вона опублікувала пост, у якому звернулася до батьків з різних країн. Зірка пояснила, через що сьогодні доводиться переживати мамам України, аби зібрати дитину до школи.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Ваші діти або вже пішли до школи наприкінці серпня, або йдуть найближчим тижнем. І ви просто уявіть на секунду, що ви збираєте свою дитину до школи і кладете не сендвіч на обід, а їжі на три дні, адже бомбосховище, де може привалити дітей, можуть розбирати саме стільки часу. А ще ліхтарик, ліки, змінний одяг, павербанк і скрізь вкласти записки з контактами батьків. Ні, це не збір в табір на тиждень, це збір в звичайну українську школу у вересні 2022 року", - написала Осадча.

"Щодня, коли будете збирати своїх дітей до школи, згадайте про українську маму, яка зараз складає своїй дитині теплий одяг і не знає, де саме відбуватимуться уроки - в класі чи бомбосховищі. І найстрашніше - не знає, як пройде цей день і якщо будуть прильоти…. Поосто на мить уявіть жах кожної української мами. Не забувайте про нас, не забувайте про війну", - також зазначила мама трьох синів.

Крім того, ведуча додала перелік речей, які Національна поліція України рекомендує зібрати школярам цьогоріч.

Фото: instagram.com/kosadcha


Фото: instagram.com/kosadcha

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria