Лайм

Молодший на 41 рік. Мадонна показала пікантні фото з новим бойфрендом

Пара разом сходила на концерт

Після розставання з 28-річним Ахламаліком Вільямсом американська співачка Мадонна засвітилася в компанії нового молодого парубка. Її помітили з 23-річним Ендрю Дарнеллом, який працює моделлю.

Як пише видання Page Six, пара разом сходила на концерт у Нью-Йорку, де вони постійно обіймалися та демонстрували свої почуття один до одного. Фото із заходу поп-зірка опублікувала в Instagram.

Фото: instagram.com/madonna

Відомо, що нещодавно Мадонна з Дарнеллом знялися в сміливій фотосесії для журналу Paper. Не виключено, що саме в той момент між ними пробігла перша іскра.

Фото: instagram.com/madonna

На сторінці Дарнелла в Instagram можна побачити спільні фото з 64-річною Мадонною, зроблені під час тої самої зйомки. В кадрі артистка впевненим поглядом дивиться в об’єктив, тоді як 23-річний хлопець спрямував свій загадковий погляд на співачку.

Фото: instagram.com/almightywulf

Нагадаємо, Мадонна двічі була у заміжня: з 1985 по 1989 рік знаменитість була у шлюбі із Шоном Пенном, а з 2000 по 2008 рік - з Гаєм Річі. Між періодами шлюбів артистку часто критикували за постійну наявність у неї бойфрендів, які були набагато молодшими за неї: наприклад, Ванілла Айс (різниця - 9 років), Хесус Лус. Воррен Бітті - єдиний виняток, адже він старший за співачку. Багато музичних критиків пов'язували тексти її пісень з численними невдалими стосунками. Виконавиця часто зустрічалася з відповідними їй за статусом знаменитостями, однак це на заважало їй заводити службові романи з непублічним людьми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня