Лайм

Після заборони в'їзду в РФ Бен Стіллер оригінально підтримав Україну: фото

Люди подякували актору за чітку позицію

Нещодавно стало відомо, що американському актору Бену Стіллеру Росія заборонила в’їзд до своєї країни через активну підтримку України. Користувачі мережі відреагували на безглузду заборону жартами та мемами, після чого знаменитість і сам вирішив висловитися.

Для цього зірка Голлівуду знайшов вкрай оригінальний спосіб. На своїй сторінці в Twitter він опублікував фото, на якому зображена чашка з написом I love Lviv [я люблю Львів]. Кадр Бен підписав лаконічно: "Доброго ранку".

Фото: twitter.com/BenStiller

Українці у коментарях заявили, що з нетерпінням чекатимуть нового візиту зірки, а дехто з них показав свої патріотичні чашки.

"Кава найкраща у Львові! Дякуємо за візит! Дякуємо за підтримку!", "Слава Україні!", "Дякуємо, що ви з нами! Найщиріші вітання зі Львова", "Ласкаво просимо до Львова, Бен! Будьте в безпеці та обов’язково відвідайте наші кав’ярні!", "Повністю згодна з написом на вашій чашці! Доброго ранку з України", "Доброго ранку, навіть якщо зараз ніч. Дуже дякую за те, що ви неймовірна людина!", "Смак кави залежить від чашки", - висловилися люди.

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Відомо, що червня актор приїжджав до Львова, де і придбав особливий сувенір. Покупку, як можна помітити, він забрав з собою до США.

Бен Стіллер є послом доброї волі ООН. На захід України він прибув, щоб поспілкуватися з переселенцями. Перед приїздом до Львова знаменитість заїхав до Польщі, до міста Жешув, куди привіз гуманітарну допомогу.

Крім того, під час свого приїзду до України Стіллер побував у Макарові та Ірпені, а також зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Фото: instagram.com/benstiller

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію